Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Red Alerts bug?
11-14-2011, 06:21 PM
Anyone else experiencing this?

I flew my carrier into a RA for the first time tonight to find my fighters would not engage the unimatrix, nor its escorts, nor its plasma attacks. This kind of neuters the carrier, since a lot of its power is in the fighters.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-15-2011, 04:01 AM
When the RAs were introduced every kind of pet only attacked the boss after the pet itself got attacked. Now that you say it, I think I've never read anywhere that this problem was fixed, so maybe it is still around. Have to keep an eye on my Photonic Fleet next time ...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-15-2011, 12:27 PM
It wouldn't suprise me if it wasn't fixed. Their record on fixing problems isn't good. We still have bugs and errors that have been around since launch.

I guess they're too busy making more C-Store stuff.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
11-15-2011, 06:10 PM
Not the first combat glitch I've encountered today. I was on a ground mission earlier and suddenly found that my buttons to fire weapons didn't seem to do anything any longer. Had to switch to melee attacks. And it wasn't a lag issue, nor any AoE weapon. My guy would draw the weapon but it would never fire.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:41 PM.