Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Fleet Name Fix Up Tomorrow
11-10-2011, 05:05 PM
Hi gang!

Last week during our maintenance we fixed a bug which was allowing people to create fleets using names which were already taken. Now that this bug has been fixed, we'll be running script tomorrow (Friday, November 11, 2011) to remove duplicate fleet names from the game.

What this means:

If you belong to a fleet which currently has a "shared" fleet name, your fleet name may be changed tomorrow when this script is ran.

If your fleet was the first one created using a given name, your fleet name will remain unchanged.

If your fleet was created using the same name as another fleet, after the original fleet using that name was created, your fleet name will be changed. As an example:
  • The First instance of [Fleet] will remain unchanged.
  • The second instance of [Fleet] will become [Fleet] B.
  • The third instance would become [Fleet] C, etc.

Fleet leaders, should your fleets name be changed during this fix up, and you are not happy with the new name provided, you may change your fleet name. Doing so is both easy, and free. To do so:
  1. Open the fleet window
  2. Click on the information tab
  3. Find your fleet's name in the top left, and click Edit
  4. Type in your desired new name, and then click save
  5. As long as your new fleet name is unique, and conforms to the TOS, it will be permitted.

Should you have any questions regarding this, or should you experience any difficulties renaming your fleet, please respond to this thread, and I will do my best to assist you.

Thanks,

Stormshade
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-10-2011, 05:13 PM
Will this also fix Fleets locked out from showing up in the Fleet Finder?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-10-2011, 06:20 PM
Quote:
Originally Posted by Firix
Will this also fix Fleets locked out from showing up in the Fleet Finder?
Same question.

We have been locked out for 6 months while waiting for a fix on this.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
11-11-2011, 08:13 AM
Quote:
Originally Posted by Enterprise-D View Post
Same question.

We have been locked out for 6 months while waiting for a fix on this.
Same with my own. Any word on a fix for this, Shade?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
11-11-2011, 10:24 AM
If the script is done running through the database by now then it didn't fix the "being locked out" issue
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
11-11-2011, 10:42 AM
Glad I'm not in one
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
11-14-2011, 10:39 AM
It looks like this fix didn't go out on Friday as planned gang. It should be happening today. I'll update the thread once it is done.

Thanks,

Stormshade
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
11-14-2011, 11:59 AM
Quote:
Originally Posted by StormShade
It looks like this fix didn't go out on Friday as planned gang. It should be happening today. I'll update the thread once it is done.

Thanks,

Stormshade
Ok thanks for the update
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
11-14-2011, 04:59 PM
This has now been performed. If any fleets are still experiencing any lockout issues, please let us know.

Thanks,

Shaun
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
11-14-2011, 05:17 PM
Quote:
Originally Posted by StormShade
This has now been performed. If any fleets are still experiencing any lockout issues, please let us know.

Thanks,

Shaun
My fleet "12th Fleet" that is ran by me is still locked out and still displays this message:
"This fleet has been blocked from appearing in Fleet Searches - contact a GM"
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:53 PM.