Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Starbase bug at ESD
11-17-2011, 03:40 AM
I can't discribe this bug in english. but I have 2 Pic for you and you can see them.

for information. I stand on the same Place at ESD.

http://picfront.de/d/8pSX

http://picfront.de/d/8pSW

And you can't see this Starbase not with all Video-Options. This is my Setup:

http://picfront.de/d/8pSU
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-17-2011, 03:08 PM
It's probably because of distance. In the first picture the camera is close enough for the starbase to be displayed. In the second the camera is further away from the starbase which makes it outside of the camera's rendering distance so it doesn't get displayed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-19-2011, 05:28 AM
No that is the problem. When I go out of ESD and want to fly to this Starbase, is there no Starbase.

When I look out of window I shound't see 1 Base more, then when I fly with ship to this point
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:53 AM.