Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,110
# 2331
01-28-2013, 04:18 PM
Virgin media UK - launched correctly, now in game. No idea about patch speed as I patched via iPhone earlier. Thanks for fixing it, any idea what the problem was?
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by locozoco View Post
as A Lifetime Subscriber Since Launch Of The Game, It Would Be Nice To Get Some Compensation For Our Loss Of Game-play.

This Is A Loss Of Approximately 960 Dilithium, 75+ Omega Marks, And A Minimum Of 1 Borg Neural Processer To Any One Of My Toons Per Hour. Based On This I Conclude That I Could Run 3 Elite Stf's Per Hour. Being Unable To Play Sto Since At Least 11am/8am Est/pst That Is 5.5 Hours Right Now.

So, Let's Do The Math.

960*3*5 = 14,400 Dilithium Lost
75*3*5 = 1,125+ Omega Marks Lost
1*3*5 = 15+ Borg Neural Processors Lost

These Amounts Do Not Include Any Bonuses During The Reputation Bonus Time-frame, Nor Does It Include Any Of The Additional Omega Marks Or Borg Neural Processors One Might Getting During The Elite Stf Runs.

Compensation For The Loss Of Game Time Would Be Highly Appreciated By All Players That Are Affected By The Cryptic/perfectwolrd's Patchserver Issue.

Thank You
With At Least A 7.5 Hour Downtime Due To Connection Through Boston, Compensation For Our Losses Should Be A Must.

Being An F2p Model Should Not Exclude Cryptic From Satisfying Their Customers For Their Losses.

To Provide Compensation To Their Customers Would Show That They Actually Care About The Customers And Not Just Their Bottom Line.

**please Provide Us With Exceptional Customer Service. **

Perfectworld Employees Would Only Expect The Same When Dealing With Any Type Of Customer Service Oriented Issue, If They Were The Customer.

We Demand Compensation.
Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 18
# 2333
01-28-2013, 04:32 PM
Quote:
Originally Posted by dragonantis View Post
My launcher opened, says it patching but its frozen on 24kb, then suddenly started downloading at normal speed.
Also the patch size is 8224MB, is it downloading the entire client again?
Did you uncheck on-demand patching? If so that's why. It's download all the patching instead of only the vital stuff. With on-demand patching turned on, you download any updates for a zone via the load screen.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
# 2334 Launcher Problem Still
01-28-2013, 04:48 PM
The problem I am having is the Launcher comes up... But the Advertising box is sitting on toip of my login... It's no longer in the middle where it used to be... I am running Windows 8. 64 bit.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 45
# 2335
01-28-2013, 04:57 PM
Patching now. 981 MB
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 860
# 2336
01-28-2013, 04:58 PM
at last i can load the game only problem is i am having major lag issue's now , anybody else having this problem ?
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Managed to get into the game for 40 minutes, then got server not responding and was kicked.. now I have a blank loader... obviously still not fixed!
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 32
# 2338 Lag Issue
01-28-2013, 05:02 PM
Yes, MAJOR lag. It is so hard to do anything on STO with all this f'n LAG.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 2339
01-28-2013, 05:05 PM
Quote:
Originally Posted by hoipoloi View Post
Managed to get into the game for 40 minutes, then got server not responding and was kicked.. now I have a blank loader... obviously still not fixed!
I have the same.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
# 2340
01-28-2013, 05:09 PM
Major lag issues. The latest tracert shows quite a different list of routers, one going to Germany...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:02 AM.