Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 13
# 2351
01-28-2013, 05:50 PM
Wow. Really slow transitions between zones, servers uncontactable, patching stalling. Still not right but at least we can connect with a little effort.
Lieutenant
Join Date: Jan 2013
Posts: 32
# 2352 in game Patching issues
01-28-2013, 05:51 PM
can't even play the game even when you can login evey time it starts a patching load times out
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 51
# 2353
01-28-2013, 05:52 PM
theres a saying "you get what you pay for"

with that being said, its a good thing this game is free, cause I'd be pissed if I was paying for ****ty support like this.

they patch the game to fix one thing, and then break something else in the process. Happens damn near every patch cycle...

you've been at this like 4 years now cryptic, how long does it take to get your **** together and fix issues without breaking stuff?
"We are the Perfect World. Life as you know it is over. We will add your monetary distinctiveness to our own. Your player base will adapt to service us. Resistance is Futile."
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 26
# 2354
01-28-2013, 05:55 PM
is it down again?
Career Officer
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
# 2355
01-28-2013, 05:56 PM
good lord please tell me it isnt down AGAIN
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 884
# 2356
01-28-2013, 05:59 PM
just had the error "dynamic patch failure" when loading a second map of a foundry mission , erm does that mean the server is still not fixed ? lol
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
# 2357
01-28-2013, 05:59 PM
yes, it is down again as of the time of this post.......
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,122
First, I tried to log in with the link that worked yesterday. Of course I got the "failed to connect the the patch server" message. So I looked around and found the update. I loaded it and it ran the "new" patcher. When I logged in the window turned white as if pending an error message. I let it sit for a few minutes and it didn't change. I closed the window and tried to load it again. This time I got the "no connection" message again -- AFTER loading the update. My internet works fine (how else would I be posting this?).

It seems I'm not the only one having issues. My question is this -- why did they change the launcher in the first place? And all of a sudden? Yes, I know they do tell us things occasionally. But wouldn't it have made more sense to release the update BEFORE the changeover? Or included it in the last patch?

Seems to me they're trying to limit the number of people who can actually play. I'm not sure who those people are, given that I doubt our individual systems are to blame.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 45
# 2359
01-28-2013, 06:00 PM
Same BS is happening again !!! I am tired of this already.
Career Officer
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
# 2360
01-28-2013, 06:02 PM
all i can say is they better fix this dang thing for good this time am going through withdrawals
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:58 AM.