Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 168
# 2531
01-28-2013, 10:34 PM
I don't suppose anyone else has noticed the problem of their Controller Keybinds having been totally screwed up ever since the resumption of being able to log in and not being able to do anything about it?
______________________________
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 25
# 2532
01-28-2013, 11:18 PM
As of 22:30 pm est I still cannot log in to star trek online. I work nights so I will be checking in the morning. My Internet is not the issue because I played up until 5 minutes before shard maintenance on Monday morning.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 2533
01-28-2013, 11:23 PM
As of 11:20pm PST, I am still unable to play the game due to being unable to reach the patching server with the launcher.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
# 2534
01-29-2013, 12:11 AM
Launcher started today, but the game downloading from the beginning. After returning from work I will know if it works.
Poland - Piotrk?w Trybunalski
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 4,488
# 2535
01-29-2013, 12:22 AM
If you can use something like a VPN or alternative network to start the launcher, click the button in the upper right that says Enable Proxy and pick US or EU from the drop-down as appropriate. Then try it with your regular network. That seems to have fixed it for me.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
# 2536
01-29-2013, 12:27 AM
im having that patch client error reinstalling dosent help
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
# 2537
01-29-2013, 12:40 AM
Try program Hotspot Shield or another, change the location of your IP address EU USA
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 101
Had issues for a few hours (before and after the patch) - All seems to work well now

Thanks for fixing it (at least for some players)
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
# 2539
01-29-2013, 01:12 AM
i had this problem and now (3:52 am EST) it seems to have resolved its self.
what i did while i had this problem for *FREE**FREE**FREE* was:
1) set up an account and downloaded Private Tunnel (PT).
2) ran PT with Connect to: San Jose CA
3) opened the game launcher. (couldnt get this far with out PT before)
4) entered log in info and the game loaded and popped up the character select screen.
5) disconnected and exited PT (brings the game back to the IN GAME log in screen.
6) re-entered log in and was off to kill more borg.


i had to do this a few times as i had fully closed out of STO to take dogs for a walk and run to the store. also to note PT only allows for 100 MB *FREE* of data to go through their lines you can also pay for more. so the trick is to get it to go past the launcher and disconnect from PT.

the first time i did it i forgot to disconnect from PT and ran out the 100 MB quickly. so i used a different email and re-signed up for it and was fine.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 15
# 2540
01-29-2013, 03:01 AM
Still not working here - managed the VPN thing to update it, but I've lost the details, and the launcher still isn't working. Managed a quick bit of play last night, but that's only thanks to a forum member providing the VPN details
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:29 AM.