Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 34
# 2911
01-29-2013, 03:46 PM
I'm currently able to patch (testing with a second version) on my connection.

So the route I take to the server is working now.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,779
# 2912
01-29-2013, 03:48 PM
I was in the game.

Suddenly the chat stopped working.

I checked my social window, it had kicked the bucket.

I log out.

I can't get back in.

I exit the game.

Launcher fails to work.

This is not a problem with just the launcher. People in the game (like me) are getting shut out. B-Flakes, you might want to update the big red notice that issues are occurring in-game.
Quote:
Originally Posted by Ramming Speed at its finest.
[Combat (Self)] Your Ramming Speed III deals 158125 (201492) Kinetic Damage(Critical) to [Player's Scimitar].
We are the Borg. Irrelevancy is irrelevant. ~ Cry OP, and let slip the devs of nerf!
Check out my STO Youtube channel!
Why are you hovering over my signature? Play my mission! :-)
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 858
# 2913
01-29-2013, 03:57 PM
from the lack of recent updates on this issue they have found the problem but unsure how to fix it ?
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
# 2914
01-29-2013, 03:59 PM
I have been having the launcher problem, just tried it and it works now. I am in the game right now.. so the problem may have been fixed.. for now atleast ;P
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 24
# 2915
01-29-2013, 04:00 PM
This post has been edited to remove content which violates the Perfect World Entertainment Community Rules and Policies . ~BranFlakes

Last edited by pwebranflakes; 01-29-2013 at 04:13 PM.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 943
# 2916
01-29-2013, 04:10 PM
This post has been edited to remove content which violates the Perfect World Entertainment Community Rules and Policies . ~BranFlakes

Last edited by pwebranflakes; 01-29-2013 at 04:13 PM.
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 526
# 2917
01-29-2013, 04:45 PM
Just had the Launcher Error Message (LEM) again. Jumped over here to see what the latest was, and the forums crashed, too???? My word!!!

Oh...

My router tripped out. All better now.

Just sayin'
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 24
# 2918
01-29-2013, 04:51 PM
This post has been edited to remove content which violates the Perfect World Entertainment Community Rules and Policies . ~BranFlakes
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 10
# 2919
01-29-2013, 05:08 PM
Havent seen this one yet the launcher layout is all mixed up and the dominion promotion is above everything which has shifted to the top left. Anyone else have this problem?

Last edited by basilisk51; 01-29-2013 at 05:17 PM.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 130
# 2920
01-29-2013, 07:19 PM
My launcher be broken too.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:02 AM.