Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
# 701
12-21-2012, 01:45 PM
http://www.mediafire.com/?bb7ms4s0253bti7
here guys i hope it'll work fine
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 21
# 702
12-21-2012, 01:52 PM
Thank you for uploading that as it worked. Now to wait for the patch
Career Officer
Join Date: Nov 2012
Posts: 140
# 703
12-21-2012, 02:42 PM
Thanks for the file. I'd suggest that they hire you, but then you probably wouldn't be able to help anymore.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 36
# 704 Thanks!
12-21-2012, 06:56 PM
Quote:
Originally Posted by eskiss766 View Post
http://www.mediafire.com/?bb7ms4s0253bti7
here guys i hope it'll work fine
This worked for me - you, Sir, are the man!!!
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
# 705
12-22-2012, 07:14 AM
Quote:
Originally Posted by goodoleboy01 View Post
This worked for me - you, Sir, are the man!!!
Hahaha...thx guys
we are ALL the man
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 28
*See my new post: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...1&postcount=41

Quote:
Originally Posted by Archived Post View Post
I was playing, yesterday, without any problems but now I can't login anymore. When I run STO, It opens a window named Cryptic Launcher Autoupdate, it says:
"Trying to update the launcher.
Please be patient.
Tried connecting 1 time."

It takes some minutes, then I get an error window " Patcher error", saying "The patchclient got a message while it was in a state with no response function."

I tried several times but somehow It doesnt update my game client.
Some mmorpg has a manual update patch, I wonder if STO has it too, if doesnt, it would be nice having it too.
It will avoid problems to players, specially just after an update, like now.

Best Regards.

PS: I already tested my Internet Connection, trhoughput, latency, everything is like yesterday, except my STO game.
I haven't been able to log on for 4 days now, have support ticket, they think it is my network problem.
However, the Cryptic Servers are laggy and down often.
I'm not posting here to complain but in hope to find a solution.
Here is my latest reply to my support ticket including pic I uploaded to them too.
Quote:
Verified Connection to Cryptic Servers Please see attached jpg formatted picture.
I connect on average 1 minute, download 4Mbs and your latest Cryptic Launcher (decides to time out) errors out.
_ Suggest telling people IP range; "208.95.184.0 - 208.95.185.255" instead of subnet syntax; 208.95.184.0/23.
http://i522.photobucket.com/albums/w...ps3b692d2e.jpg

Last edited by glenntle; 12-23-2012 at 02:18 AM.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by eskiss766 View Post
http://www.mediafire.com/?bb7ms4s0253bti7
here guys i hope it'll work fine
Thank You,
Cryptic Launcher is running and downloading

Even though I thought I downloaded the LATEST Cryptic Launcher
As stated in another post here: Latest Copy of the Star Trek Online Launcher ~
"Star Trek Online Dec 13.zip <- DID NOT HELP!
http://199.91.153.165/5a9iery59zvg/lsaies6o2kofha1/Star+Trek+Online+Dec+13.zip" <- DID NOT HELP!
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
# 708
12-23-2012, 08:58 AM
Quote:
Originally Posted by glenntle View Post
Thank You,
Cryptic Launcher is running and downloading

Even though I thought I downloaded the LATEST Cryptic Launcher
As stated in another post here: Latest Copy of the Star Trek Online Launcher ~
"Star Trek Online Dec 13.zip <- DID NOT HELP!
http://199.91.153.165/5a9iery59zvg/lsaies6o2kofha1/Star+Trek+Online+Dec+13.zip" <- DID NOT HELP!
I think this post is outdated
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 709 Not the launcher...
12-23-2012, 09:35 AM
Quote:
Originally Posted by goodoleboy01 View Post
This worked for me - you, Sir, are the man!!!
Sorry, no luck here. The file was exactly the same as the launcher I already had. I login to the launcher, but it says Patch instead of Engage. No updating occurs, it just hangs a few minutes until it crashes and the Cryptic error handler appears. Submitted 2 bug reports, been down 2 days so far.
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 710
12-23-2012, 09:42 AM
Looks like a server issue. A normal launcher login.update looks like this in the pc.log file:

121221 02:36:25 1 [1]: Using HTTP patching: server stohttppatch.crypticstudios.com port 80 prefix Startrek
121221 02:36:27 2 [1]: Syncing required files
121221 02:36:27 3 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/bins3.hogg
121221 02:36:27 4 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/bins2.hogg
121221 02:36:27 5 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/bins.hogg
121221 02:36:27 6 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/character.hogg
121221 02:36:27 7 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/object.hogg
121221 02:36:27 8 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/sound.hogg
121221 02:36:27 9 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/texture3.hogg
121221 02:36:27 10 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/texture2.hogg
121221 02:36:27 11 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/texture.hogg
121221 02:36:27 12 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/data.hogg
121221 02:36:27 13 [1]: Scanning hogg C:/Users/Public/Games/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live/piggs/exes.hogg


But now, it never gets to start syncing. Here are my recent tries. Looks like no response from the servers:

121223 04:02:17 1 [1]: Using HTTP patching: server stohttppatch.crypticstudios.com port 80 prefix Startrek
121223 04:04:28 1 [1]: Using HTTP patching: server stohttppatch.crypticstudios.com port 80 prefix Startrek
121223 17:00:06 1 [1]: Using HTTP patching: server stohttppatch.crypticstudios.com port 80 prefix Startrek
121223 17:04:57 1 [1]: Using HTTP patching: server stohttppatch.crypticstudios.com port 80 prefix Startrek
121223 17:09:04 1 [1]: Using HTTP patching: server stohttppatch.crypticstudios.com port 80 prefix Startrek
121223 17:29:01 1 [1]: Using HTTP patching: server stohttppatch.crypticstudios.com port 80 prefix Startrek

Last edited by captainrico37; 12-23-2012 at 01:53 PM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:36 PM.