Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
# 881
01-28-2013, 09:06 AM
Quote:
Originally Posted by jdalton1 View Post
I am using Virgin myself, i have a feeling this is mostly affecting UK/Europe
It's not EU specific, nor is it mainly EU. The web isn't just for y'all
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 186
# 882 launcher problems
01-28-2013, 09:06 AM
about an hour before the servers went down I have been unable to load the launcher, I keep getting blah blah blah please check your internet connection, now obviously I have internet connection or I couldn't post this, then 30 mins later it worked fine, and now after patch I cant load the launcher AGAIN, is it just me or is anyone else experiencing the same thing??
Captain
Join Date: Dec 2012
Posts: 844
# 883
01-28-2013, 09:06 AM
Since the patch my launcher wont launch gets stuck at the load screen then i get prompted to download oracle?

This post has been edited to remove content which violates the Perfect World Entertainment Community Rules and Policies . ~Bluegeek

Last edited by bluegeek; 01-28-2013 at 10:58 AM.
Lieutenant
Join Date: Jan 2013
Posts: 32
# 884
01-28-2013, 09:07 AM
hoping the devs all see this and shut the servers down for restart to fix this blood issue
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 967
# 885
01-28-2013, 09:07 AM
I am in the US, and I am having a problem.

UK is not the only country with access issues.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
# 886
01-28-2013, 09:07 AM
i downloaded the game as it looked interesting, it updated, i played the intro then it hung at changing level.
i tried to load it again but it times out
i rebooted pc and router and the same thing again
tracert give me this

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert launcher.startrekonline.com

Tracing route to launcher.startrekonline.com [208.95.185.44]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms SkyRouter.Home [192.168.0.1]
2 27 ms 26 ms 26 ms cr0.lsbyf.uk.easynet.net [195.189.158.35]
3 * * * Request timed out.
4 31 ms 31 ms 31 ms ip-89-200-131-212.ov.easynet.net [89.200.131.212
]
5 25 ms 31 ms 39 ms ip-84-38-37-138.easynet.co.uk [84.38.37.138]
6 25 ms 25 ms 26 ms ae55.edge3.London2.Level3.net [212.187.201.57]
7 * * 26 ms ae-0-11.edge4.London2.Level3.net [4.69.200.126]

8 27 ms 27 ms 27 ms ae-3-3.ebr1.London1.Level3.net [4.69.141.189]
9 28 ms 28 ms 38 ms ae-59-114.csw1.London1.Level3.net [4.69.153.126]

10 27 ms 27 ms 28 ms ae-115-3501.edge3.London1.Level3.net [4.69.166.1
30]
11 29 ms 28 ms 28 ms te0-7-0-1.ccr21.lon01.atlas.cogentco.com [130.11
7.15.241]
12 30 ms 28 ms 28 ms te0-2-0-4.mpd21.lon13.atlas.cogentco.com [154.54
.57.94]
13 99 ms 98 ms 98 ms te0-2-0-4.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [66.28.
4.189]
14 98 ms 98 ms 111 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
15 * 108 ms 106 ms 38.111.40.114
16 * * * Request timed out.
17 * * 100 ms launcher.startrekonline.com [208.95.185.44]

Trace complete.

C:\Windows\system32>
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 386
# 887
01-28-2013, 09:08 AM
Check the PC Support forums, already an established post there.
=\/= ================================ =\/=
Centurion maximus92
12th Legion, Romulan Republic
12th Fleet

=\/= ================================ =\/=
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 597
# 888
01-28-2013, 09:08 AM
its jan 18 2013, today i try to open up my launcher and its either a small box saying trying to update the launcher then times out or it opens up my launcher but as a white box. any ideas? this happend before server were brought down. its still going on now even after servers came back online
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 953
# 889
01-28-2013, 09:08 AM
UK:LONDON:.::Fail::.

Quote:
Tracing route to launcher.startrekonline.com [208.95.185.44]
over a maximum of 30 hops:

1 12 ms 14 ms 11 ms *********
2 13 ms 9 ms 23 ms privateinfo[********]
3 11 ms 10 ms 19 ms popl-bb-1c-ae10-0.network.virginmedia.net [81.96.226.5]
4 29 ms 11 ms 14 ms popl-bb-1a-ae7-0.network.virginmedia.net [213.105.159.185]
5 15 ms 16 ms 14 ms popl-tmr-1-ae4-0.network.virginmedia.net [213.105.159.2]
6 21 ms 30 ms 21 ms amst-ic-1-as0-0.network.virginmedia.net [213.105.175.6]
7 18 ms 30 ms 17 ms te0-7-0-10.ccr21.ams04.atlas.cogentco.com [130.117.15.5]
8 24 ms 20 ms 36 ms te0-1-0-7.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.50.221]
9 23 ms 21 ms 28 ms te0-5-0-0.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [130.117.48.29]
10 89 ms 88 ms 160 ms te0-2-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.31.189]
11 91 ms 98 ms 89 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.134]
12 105 ms 107 ms * 38.111.40.114
13 101 ms * * fr.playstartrekonline.eu [208.95.185.44]
14 * * * Request timed out.
15 * 112 ms 98 ms fr.playstartrekonline.eu [208.95.185.44]

Trace complete.

Last edited by thisisoverlord; 01-28-2013 at 09:26 AM.
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 40
# 890
01-28-2013, 09:08 AM
Well I can finally access the launcher, but the launcher now sais "page can not be displayed"

I need to go to work soon...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:42 PM.