Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Atari is still hanging around in the TOON Launch Screen. Some Housekeeping is still needed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
11-18-2011, 05:09 AM
Quote:
Originally Posted by Azurian View Post
Here's another glitch - being unable to spend the skill points.

Tried ESD, Earth Orbit, SFA, it always refunds the skill points I just tried to spend.

Ticket ID #24,957


Now we have to wait another week to get this fixed.
Having the same problem here.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
11-18-2011, 09:33 AM
Missing graphics:
white blocks above characters that should have quest/information circles

Sound issues:
crackling/background noise cutting out, mostly on ESD near the bank
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
11-18-2011, 10:46 AM
Quote:
Originally Posted by ranatalus View Post
Missing graphics:
white blocks above characters that should have quest/information circles

Sound issues:
crackling/background noise cutting out, mostly on ESD near the bank
For some reason the ON DEMAND PATCH function is making yesterdays patch load in 19K bits...

Turn it OFF and let everythihng load and then most of the graphic problems will be resolved.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:06 AM.