Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 51
11-29-2011, 08:10 PM
Quote:
Originally Posted by takingbackbob View Post
Still no fix on the clone boff issue... I heard they were working on it last week and i thought it would be fixed long before now...
nope still no fix to the clones and they totally messed up the signs in esd. they looked cool and awesome before with being 3d looking, now they just looked flat and boring.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 52
11-29-2011, 08:14 PM
Quote:
Originally Posted by 0Gambit0 View Post
It seems that after this patch my Carriers BOP and Fighters are still broken
The BOP are working after the 2nd patch
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 53
11-29-2011, 08:25 PM
OK So after this patch I still get no reward for Doff assignments. In addition, I can no longer start any new Doff assignments. Before the second patch, I could at least keep working on new assignments and just not turn them in yet, now it tells me I am out of assignment points and canno take on new assingments even though I only have 16 in progress.

Anyone else having similar problems after the second patch?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 54
11-29-2011, 08:43 PM
Quote:
Originally Posted by ZeroniusRex
[*]Completed Duty Officer assignments are not granting any rewards.[*]DO NOT TURN IN YOUR COMPLETED DUTY OFFICER ASSIGNMENTS IF YOU WANT TO GET THE REWARDS FOR THEM.
of course they break the Duty Officer system again
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 55
11-29-2011, 08:45 PM
Quote:
Originally Posted by HMBDDD View Post
OK So after this patch I still get no reward for Doff assignments. In addition, I can no longer start any new Doff assignments. Before the second patch, I could at least keep working on new assignments and just not turn them in yet, now it tells me I am out of assignment points and canno take on new assingments even though I only have 16 in progress.

Anyone else having similar problems after the second patch?
I was able to get rewards for a bunch of my Doff missions, but then when I hit a certain point I stopped getting rewards, so I stopped turning them in. Holding for yet another patch, I guess.

I can, however, start new missions...at least so far. I appear to only be 1 short on assignment points...unless I'm supposed to have 20 and not 21. :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 56
11-29-2011, 10:18 PM
As of right now, I still haven't been able to get rewards for a single assignment. After I completed a few more, It did allow me to take on additional assignments but stopped once I had 12 in progress. Right now I have 12 in progress and 18 completed. I used to be able to have 20-21 going at any time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 57
11-29-2011, 10:27 PM
Quote:
Originally Posted by ZeroniusRex
This bug in no way prevents you from completing content and leveling up.
Oh? I'll check again right now... thanks.

When I posted, after the first patch, the tutorial mission was literally the only mission in my log, and no other ESD missions were available to take. Not from Quinn, not in the mission screens. Unless I'm really missing something. O_o (And since I did the tutorial on holodeck yesterday, maybe I'm blind to the changes.)

Also I was stuck at the title of Ensign, even though I was able to buy and equip a Connie and go fly around. But couldn't seem to pick up missions.

EDIT: Ok, after downloading the latest patch, here are the screenshots of exactly what the mission boxes for my Ensign look like. All blank, all Hail buttons grey, all skill points spent, no prompts in sector space when parked next to typical mission locations, etc. etc.

http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00006.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00007.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00008.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00009.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00010.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00011.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00012.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00013.jpg

I'll just delete the character, and hopefully nobody has to worry about whatever this glitch is, happening again.

Zero, I genuinely enjoy your community interviews, and I'm really sorry that the community is full of jerks that jump on the devs and make things personal when they shouldn't be. But I just want to mention that this continues the unbroken streak of having my in-game GM requests for help ignored, and forum requests for help being ignored, even when other players were telling me they've had similar progress-halting problems.

If I've honestly missed a prompt somewhere that will fix it all, I apologise for taking up your time. But I don't see what it could be.

Best of luck with the switchover! Game is looking beautiful.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 58
11-29-2011, 11:43 PM
Quote:
Originally Posted by Brackynews View Post
Oh? I'll check again right now... thanks.

When I posted, after the first patch, the tutorial mission was literally the only mission in my log, and no other ESD missions were available to take. Not from Quinn, not in the mission screens. Unless I'm really missing something. O_o (And since I did the tutorial on holodeck yesterday, maybe I'm blind to the changes.)

Also I was stuck at the title of Ensign, even though I was able to buy and equip a Connie and go fly around. But couldn't seem to pick up missions.

EDIT: Ok, after downloading the latest patch, here are the screenshots of exactly what the mission boxes for my Ensign look like. All blank, all Hail buttons grey, all skill points spent, no prompts in sector space when parked next to typical mission locations, etc. etc.

http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00006.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00007.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00008.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00009.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00010.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00011.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00012.jpg
http://dl.dropbox.com/u/461624/STO/G...1-29_00013.jpg

I'll just delete the character, and hopefully nobody has to worry about whatever this glitch is, happening again.

Zero, I genuinely enjoy your community interviews, and I'm really sorry that the community is full of jerks that jump on the devs and make things personal when they shouldn't be. But I just want to mention that this continues the unbroken streak of having my in-game GM requests for help ignored, and forum requests for help being ignored, even when other players were telling me they've had similar progress-halting problems.

If I've honestly missed a prompt somewhere that will fix it all, I apologise for taking up your time. But I don't see what it could be.

Best of luck with the switchover! Game is looking beautiful.
You have to actually go to Admiral Quinn's Office and get the starting missions from him (if you have not tried yet)

You also have to get the Cluster Missions directly from him to start them also.

Nothing will pop up in your Mission UI untill you speak to him directly in his office.

OK, looking at your pics, it appears you did go to his office... so I'm not sure what the problem is then.

I'm going to start a quick toon and see if it happens to me also.

EDIT: OK, I jusrt did the complete Tutorial with a TAC and everything worked just as it should.

You may have to delete that Toon and start her over again. I don't have any other suggestions.
Sorry
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 59
11-30-2011, 05:18 AM
Quote:
Originally Posted by Jared1701 View Post
Does this mean no more bridge officer clones? It was quite disconcerting to see twins or even triplets on my bridge. Would be really awesome if this finally got fixed!

EDIT: Actually reading this again, I don't think this is what the fix fixed. So any word on when the clone boffs problem will be fixed? I know this is not that serious of an issue, but it would be nice.
I'm guessing it is not a fault, when you say it is a "problem" and it needs "fixed" you make it sound like a bug. It's probably just not finished, not a small task or priority compared to the fact the boff system does not fully work yet.

I'll settle for twins within my 100 duty officers for some months but I do agree that it would be nice to see 100 none twin officerrs in my roster. Even better, not the same 100 per toon and no twins in the vendor.

It's all work for them huh
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 60
11-30-2011, 06:06 AM
Quote:
Originally Posted by VoratusAlpha
That could've used an in-game bulletin.

*grumbles about lost rewards*
Grrrr..... i agree when are the possibilites of using the in-game bulletine going to be used to give up a heads up on thing that could potentially saves us the trouble of fracking up...

*tosses hands up in the air*

aside from that.... very disappointed on the additional console that were made.... why are we making saucer seperation and transwarp abilities that were made for the ship that were bought in c-store now made univerisally. who came up with that fracking idea.....

*gleers intentively*

if there was some early indication that there was a huge possibility of doing that then i would have saved my money. or better yet.... why not add a extra row or spaces to allow "special console" to be made for when you are adding those console... since we already have a tactical, science and engineering box for consoles...

*rapidly tapping foot*

i would have like some form of communication when this was brought up...

*walks away*
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:22 PM.