Go Back   Star Trek Online > Feedback > Duty Officer System and R&D
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Has anyone been able to put the Tactical Exocomp or Automated Personnel Unit on a Duty Officer Mission since the patch? I can put them on my ground roster, but they do not show up when assigning officers to a mission. I have even tried missions that say "Any Officer" in the slot and they still are not showing up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-15-2011, 11:56 AM
There's a known issue that I forgot to change the Department designation, so their specialization is Maintenance (correctly) but their department is Tactical rather than Engineering as it should be. We're working on a fix.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-15-2011, 06:19 PM
That would suggest I would see the APU in the tactical section when selecting a mission. But I'm not seeing it or the tactical exocomp when I select a mission. I see them fine when I look at my roster, but when I go to this "Barter Gold-Pressed Latinum for Terraforming Systems" which requires "Any Officer", the two DOFFs do not show up.

These two DOFFs were on a mission when the patch was applied, could this be causing an issue?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-15-2011, 06:31 PM
There is now a fix for this in the pipeline.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-15-2011, 07:13 PM
The KDF purple Goshi the Augmented/APU is affected by the same problem as Exocomp. Unavailable for any Duty Officer Task assignments.

Please fix!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-15-2011, 07:16 PM
*disregard*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-15-2011, 11:55 PM
Quote:
Originally Posted by Heretic
There's a known issue that I forgot to change the Department designation, so their specialization is Maintenance (correctly) but their department is Tactical rather than Engineering as it should be. We're working on a fix.
The Engineering Exocomp has its species as Exocomp but the Tactical Exocomp has it set as Alien.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
12-16-2011, 08:14 AM
Seems to be fixed now with today's maintenance. Thanks Heretic!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
12-16-2011, 08:57 AM
Quote:
Originally Posted by Cursix
Seems to be fixed now with today's maintenance. Thanks Heretic!
Not for me, it's still a tactical maintenance engineer. Could that have anything to do with the fact that it's still on an assignment from before the patch?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
12-16-2011, 11:58 AM
Quote:
Originally Posted by K-Tar
Not for me, it's still a tactical maintenance engineer. Could that have anything to do with the fact that it's still on an assignment from before the patch?
That wasn't the issue I was having; the DOFF wasn't showing up at all very any assignment. It now is showing up on assignments that accept "Any Officers".
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:59 AM.