Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Turret Construction
12-15-2011, 11:13 AM
Do the turret plans need to be in our inventory for the construction mission to pop up, or can they just be in our bank?

I moved the plans to my bank (for space) and it appears that the assembly missions have dried up. Working as intended? Has anyone else had a similar experience?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-15-2011, 11:57 AM
The construction assignment just looks to see if you have ever completed the Espionage assignment.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-15-2011, 12:02 PM
I'm pretty sure I've had the assemble turrets pull plans out of my bank. same as they pulled the contraband/Stem Bolts/whatever else from the bank.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-15-2011, 01:58 PM
Quote:
Originally Posted by timotheus.d View Post
I'm pretty sure I've had the assemble turrets pull plans out of my bank. same as they pulled the contraband/Stem Bolts/whatever else from the bank.
Oh good I dont need to keep those in my inventory anymore.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-15-2011, 05:17 PM
Quote:
Originally Posted by Heretic
The construction assignment just looks to see if you have ever completed the Espionage assignment.
So, hypothetically at some point I might get the assemble XX turret, even though I don't actually have that item in my bank?

Read as: Espionage to get turret -> assembly to produce turret -> system knows I already did espionage so offers assembly mission again (even though I haven't procured another plan yet)

Did I get that right?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-15-2011, 05:26 PM
Quote:
Originally Posted by Valiant797 View Post
So, hypothetically at some point I might get the assemble XX turret, even though I don't actually have that item in my bank?

Read as: Espionage to get turret -> assembly to produce turret -> system knows I already did espionage so offers assembly mission again (even though I haven't procured another plan yet)

Did I get that right?
Correct.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-15-2011, 06:49 PM
Quote:
Originally Posted by Heretic
Correct.
So what is the point of the plans? Is there ever going to be a future use for them or can we just discard them?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
12-15-2011, 08:20 PM
You have to have the plans or you can't start the mission. The mission requires 1 set of plans 1 contraband 2 stem bolts 1 rare particle trace and maybe 1 other thing that I can't remember. So if you discard the plans then you can't build the turrets.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
12-15-2011, 11:50 PM
Quote:
Originally Posted by Sakarak
So what is the point of the plans? Is there ever going to be a future use for them or can we just discard them?
I am surprised it's not a crafting component for that assignment, but if the item needs some type of use: Let us sell it for Latinum!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
12-16-2011, 04:26 AM
Quote:
Originally Posted by Firehawk600 View Post
You have to have the plans or you can't start the mission. The mission requires 1 set of plans 1 contraband 2 stem bolts 1 rare particle trace and maybe 1 other thing that I can't remember. So if you discard the plans then you can't build the turrets.
rare particle trace?

oh noes!

but i throw ALL my anomalies to my main crafting char by email... (since DOff system is live my inventory needs way more cleaning up, thx to science assignments)

there is so much stuff in my inventory by now that i almost feel forced to buy invenotry slots, but not going to happen for 7 chars, that would be 9000 C-Points or something... no way!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:51 AM.