Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31
01-10-2012, 01:41 PM
Quote:
Originally Posted by HappyHappyJoyJoy View Post
It's a security feature, and it shall not be removed.
This is a backward approach to security than. The more time you have to input your password the more likely it is to be intercepted and even more likely flagged for decryption.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
01-10-2012, 01:44 PM
My one main thing I would like to see...I would like the ability to switch characters in the game without having to log all the way out and input my password for every character. A simple log to character select would be great imo.

One good reason to make this happen...password security. Every time you have to input your password the more likely you are to have that password intercepted and decrypted. Most other MMO's have already adopted the model of minimizing the amount of times you have to input your password because they know it is simply more secure for the consumer.

And in case you are wondering ...lol yah I have altitis and i am sure i am not alone.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
01-12-2012, 05:09 PM
Now, I am somewhat ****ed off now...

Since todays patch relog is more painful. The PW login is default, so, you don't just need to re-enter your password, no, you need to grab your mouse and select cryptic login manually when you switch chars.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
01-12-2012, 05:23 PM
Quote:
Originally Posted by Twenty_Eyes View Post
Now, I am somewhat ****ed off now...

Since todays patch relog is more painful. The PW login is default, so, you don't just need to re-enter your password, no, you need to grab your mouse and select cryptic login manually when you switch chars.
I changed it once, if I have to change it each time I play the game, I will not play the game. Thats insane.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 35
01-12-2012, 05:35 PM
Quote:
Originally Posted by Kyuui View Post
I changed it once, if I have to change it each time I play the game, I will not play the game. Thats insane.
Just tested it (exit game and start again), seems it stays on 'Cryptic', let's see tomorrow...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:37 AM.