Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Tachyon Beam
12-21-2011, 07:35 PM
I do have an issue that someone may be able to explain for me if this is a bug or working as intended. People I know that use tachyon beam state theirs is 10 pulses, and it says this for me when I look at the skill. Although when I am using my b'rel in the EBC mode when I activate the skill it only uses 5 pulses. I was wondering if this was a bug, glitch, etc or if this is how it was intended to work for the ship.

I had a lot of setups to use tachyon beam 3 with the b'rel but being it only has half of what it says it does it doesn't really work anymore for me/the b'rel.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-21-2011, 08:10 PM
How are you counting the pulses? It only lasts 4 seconds or so but it should be firing 10 pulses in that time, which should be in the combat log.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-24-2011, 12:55 PM
You need to keep the enemy w/in the 90 degree arc. If they break out of the arc the beam stops. Is this what's happening to you?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:51 AM.