Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Video Settings
01-07-2012, 03:54 PM
Hi,

While in the game settings menu, when trying to change resolution, after chaning any setting all the mouse clicks attempts minimize the application several times until it ultimately crashes. I have noticed that it behaves as if it has no background so to speak, as clicking in one spot in the game interface led to an icon being selected on Desktop after the application was minimized.
Please help!

Tudor H
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-08-2012, 03:29 AM
im having the same problem use to play the game awhile back on a crap computer upgraded to a much better gaming computer now the graphics are so blocky that you can make much out. Yet Hails chat box and all your skill buttons are fine only the display is pixely.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-08-2012, 12:29 PM
Same problems as above, not fun so far...

edit: found a cheap way of fixing it , bring the window back up again and before clicking press alt + enter, makes it windowed but at lest it's playable then.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-08-2012, 02:48 PM
Or restart the pc. that was my solution
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-09-2012, 02:35 AM
Yeah I have this problem any hud clickable buttons will minimize the game to desktop... both computers did it! When restarting after clicking on the change resolution! Sucks it does that but Cryptic should know about this problem so it can be fixed!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-09-2012, 02:40 AM
Its a bug that's been around sense 5 started or may be 4 don't really no the hud's like the Inventory and Skills op tend too freeze up
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-09-2012, 03:00 PM
The problem seems to be that the game will change the resolution, but not resize the window properly, so whenever you click outside the area of the screen that the origional resolution would have occupied if it was a window windows thinks that you are clicking on your desktop or whatever so the client minimises.

It's the kind of annoying bug that's probably going to cost a few players when the game goes fully F2P on the 17th.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:55 AM.