Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 41
02-04-2012, 04:53 PM
Grats to you guys, because I still get "Purchase Failed"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 42
02-05-2012, 04:58 AM
I too am having this problem of 'purchase failed'. I've got 2 character slots free and have enough dilithium.

Edit: Seems to have worked now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 43
02-05-2012, 08:47 PM
I was finally able to buy some foundry slots tonight, but I saw they added "2 slots for 7000dil" which I think is just being greedy, don't be so effing greedy cryptic.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 44
02-06-2012, 04:52 AM
I too had the "purchase failed" problem, until last night when I suddenly had 8 (!) Foundry slots pop up out of nowhere. I went through the character creation just fine until the last step, where I got a "character creation failed" error... and got booted back to my character select screen which claimed I don't have any Foundry slots. Tried again today, and... "purchase failed".

EDIT: Silver player, ex-gold, 10k+ refined Dilithium
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 45
02-07-2012, 02:52 AM
For those of you who can now buy slots, did you do anything different? Or did it just suddenly work? Sadly it still doesn't work for me, so I'm just curious.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 46
02-08-2012, 09:50 AM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 47
02-14-2012, 09:39 AM
I am also having this problem. I am a Silver user and have over 10,000 refined dilithium but I get the same "Purchase Failed" message when I try to purchase the starter set of four Foundry slots.

It would appear that this bug has been around for at least a month. Is there any new ETA on a fix? Can we have a workaround in the meantime?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 48
02-14-2012, 12:01 PM
Wuhu, I just noticed I can finally post. My forum account was locked, even though I played on release. Anyway, just can finally say now, that I have this issue too. I had 1/3 characters. Didn't work then, now I have 3/3, but I can delete the 2 new ones again if necessary. I heard the Foundry package is 4 slots? Do I need a 4th character slot? I can buy 2. Then I have 3/5. Or do I need 4 free slots?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 49
02-14-2012, 02:00 PM
When I had 4 characters it didn't work for me. When I deleted one it still didn't work until a day later. I don't know, maybe someone from Cryptis reads this topic and keeps fixing our accounts, but is to shy to notify us about it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 50
02-14-2012, 02:29 PM
I literally just tried this 5 minutes ago and I am having the same issue
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:51 PM.