Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I am trying to equip Positron Deflector Array Mk XII [Ast] [Em] [HS] and each time I do, it says "You do not meet the requirements for this item".

Yet.. I already own a Positron Deflector Array Mk XII [Em][ST][Spa] as my currently used and slotted deflector.

What gives?

Can a GM or Dev fix this on my account rather quickly or tell me why, when I purchased this with proto borg salvage that I am unable to equip it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-19-2012, 08:23 PM
nevermind.. I beamed up from DS9 to my ship, and suddenly I was able to equip it.. either that or a dev/gm fixed it on my account and hasn't posted a response yet.... either way, there is still a problem with this item... I even logged out and back in to see if there was some sort of glitch and no dice-- granted I logged back in to ds9.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-19-2012, 08:46 PM
I think I had the same problem. For some reason you can only equip it in space.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-20-2012, 11:19 AM
Quote:
Originally Posted by Salamandus View Post
I think I had the same problem. For some reason you can only equip it in space.
Pretty sure you're right.

(I believe we'll have a solution for this going out soon.)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:13 PM.