Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
For many months I was not able too use any bridge or interior layout for my ship ,it keeps loading the default.I have placed many tickets and they still do not work.Can you please fix the issue .
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2012, 03:45 PM
Your not the only one. Its rather lame too, seeing as people like myself have spent CP's to buy certain Bridge's, and not be able to use them, along with the lack of a response from support.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2012, 06:30 PM
if the ticketing system was actually made use of by the Devs, then there would be a lot less complaints on the forums. This definitely needs to be fixed! I hate the standard bridge!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-12-2012, 10:31 PM
There seems to be to major issues going wrong with the bridges. Either it's not loading at all like the problem your having or certain parts aren't loading properly. The bridge I purchased is supposed to have dark walls with a blue/black carpet. The walls are loading correctly, but the carpet is loading in a two tone tan, that almost looks like they were just using it as a place holder.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-13-2012, 11:39 AM
I am also running into the same problem with other ships,Heavy Cruiser and the Galaxy varients.I think it is too high on their radar too fix the issue.I jave put in tickets and still no fix in sight.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-18-2012, 05:02 AM
I am finding that none of my ships bridges works.No matter the ship.I wonder if anyone else is having the same problems that I am having.It is kind of a bummer because the ships interier is important too me.It makes it feel like it is your ship not just an item you equip. I have placed a ticket for the issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-19-2012, 12:42 AM
Quote:
Originally Posted by Cheysuli View Post
I am finding that none of my ships bridges works.No matter the ship.I wonder if anyone else is having the same problems that I am having.It is kind of a bummer because the ships interier is important too me.It makes it feel like it is your ship not just an item you equip. I have placed a ticket for the issue.
Okay two things:

1) Give me a list of the different ships you've tried and if they're c-store or regular.

2) send me a friend request in game and then next time we're both on I'll invite you to my bridge. I think I might have an idea.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-19-2012, 05:59 AM
The ships that I used are the Heavy Cruiser,Galaxy Venture,Advanced Escort and its refit with Hephaestus costume and the Soverein Asault cruiser.I will send you an request.Thanks for your help.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM.