Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-30-2012, 12:56 PM
Got myself the Problem. I had planned on respec my Char, so I bought a Ticket from the C-Store. So far so good. But after skilling new and hitting the accept-Button and accepting the use of my Respec-Ticket from C-Store, my Skill-tree returned to its former state and the Respec-Ticket from the C-Store was gone. Now I am naturally very ****ed and after reading this Thread it seems I have really little hope of getting the Ticket back or alternately the free possibility to do a respec once...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-30-2012, 02:27 PM
Rebotka:

Did you have any other characters from before the skill revamp? If so, were you able to update them okay?

Do you have any problems with this on new characters?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-30-2012, 02:46 PM
Quote:
Originally Posted by Tripp_Hazzard
Rebotka:

Did you have any other characters from before the skill revamp? If so, were you able to update them okay?

Do you have any problems with this on new characters?
i ran out of subscription last summer with two max level fed captains, came back immediatly as early access kicked in, respecced my engineer, only used my sci for doffs, week ago i got bored with cruisers so i decided to go wioth the sci captain, couldn't respec and still can't.

created a kdf officer after f2p, i have no problem skilling it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14 Same boat - can't respec
02-01-2012, 04:14 PM
I'm in the same situation - I've been away for many months, but my account was always in good standing.

Now that I'm back and forced to retrain/respec my character (due to season 4 and 5 skill changes), but I can't complete the respec.

I can successfully spend all my skill points, and the Accept button lights up. I hit Accept, it unlightens and seems to work, but then all my skills reset to zero and I get the "Skills reset, Reassign Skill Points" message.

This is only a problem with my VA character, my RA character (that also was never used since season 4) was able to respec properly. I also tested with my RA char to make sure I wasn't being a moron.

With the RA, as soon as I hit Accept, messages would popup saying what skills my character is now able to train - that message doesn't ever happen with the VA, and instead nothing happens, and my skills revert to 0 after 2-5 seconds.

I've tried this all over the map with the same results.

I've also tried to use a respec token at ESD to circumvent the problem to no avail. When I respec, I am able to hit clear, but after using all skill points, the Accept button isn't lit up - but rather a tooltip says something like "unable to retrain because no skills have been decreased"...Well my skills are at zero...

I wanted to get back for the 2 year event, but without having any skills it's kinda hard to compete.

Argh...at least gives me time to figure out the duty rosters and this dilithium stuff.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-09-2012, 11:03 AM
Still. Nothing.
Seriously, i haven't been able to play with my science captain since free to play, and the new series is almost here! This is really frustrating...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-16-2012, 02:36 PM
This is unbelieveable. I've been stuck in drydock for about a month now, and i still can't play! Would someone fix it, tell me it's under investigation, or at least make a "tuesday" joke? I really want to play with science abilities now
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-22-2012, 03:11 PM
I assume you have a ticket open - I do, and they have responded and are looking at it. They have acknowledge the issue.

In the meantime, you aren't as crippled as you think - you can do everything except STF's or PvP - even without any skills.

I'm a tac, not a science, but you can still do the dailies any any normal PvE items. If you are advanced enough Elite is actually possible - especially on the ground with good Boffs. It ain't easy without skills though.

Especially as a Tac, missing Attack Pattern Alpha, Brace for Impact, and Fleet Support, and especially Evasive Manuevers isn't fun. Dueterium replaces Evasive Manuevers....

You can also get that Loaded Accolade in Dabo in the meantime
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-22-2012, 03:26 PM
after i got used to it, i could actually play dailies, but without the skills and abilities it was just painful. Power levels are pretty low and the turn rate on the intrepid is hell. Not very good when you specialise in anomalies

I went back to the engineer and finally got that maco ground set in the meantime...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-25-2012, 01:58 AM
I was just able to update my VA!

Only thing i did different was to front load skills - I pretty much maxed out everything on the low levels.

Might have been that...might have been the patch...

Try maxing out all first and second level skills, and spending very few on the fifth level.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
02-25-2012, 05:10 PM
...I can't believe it. Skilling finally works! Happy!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:45 PM.