Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 I need help
01-31-2012, 11:25 PM
On the loading screen is stuck on the Cryptic logo and this Fatal Error comes up

Fatal Error: Unable to initialize on-demand patching and connect to Patch Server: connection was idle for too long

Any suggestions?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2012, 11:30 PM
Quote:
Originally Posted by JimmyJames11 View Post
On the loading screen is stuck on the Cryptic logo and this Fatal Error comes up

Fatal Error: Unable to initialize on-demand patching and connect to Patch Server: connection was idle for too long

Any suggestions?
Turn off 'On Demand Patching' in the patcher options. Upper left hand corner of the patcher screen, if I recall.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-31-2012, 11:32 PM
Ok thanks lets see if this helps
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-31-2012, 11:33 PM
Wow no im not waiting 34 hrs to go on sto wow :O 9k patch
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-11-2012, 09:38 PM
I'm having the same issue. Tried powering down the router/ modem, disabling on demand patching, patching thru proxy, and restarting my computer. any other options?

Also downloaded the 3gb patch for turning off on-demand. no such luck.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:57 AM.