Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I just purchased [Positron Deflector Array Mk XI [Ast] [Em] [HS]] but it won't let me equip it. It says I don't meet the requirements for the item.

I'm Vice-Admiral Level 50, Tactical, with a Fleet Escort.

Am I missing something or is this a bug?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Same here....
01-18-2012, 07:03 AM
Purchased the same item from DS9 and it will not equip for me either.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2012, 11:42 PM
Exact same problem, I DID have it equipped on my captain level ship, but when i tried to move it to my next ship, i get the red outline in the slot and the same message as you guys. Can't even put it back in the ship i had it in.

Sucks, because I spent refined dilithium for mine. Guess I'll bank it and hope for a fix.

See also: http://forums.startrekonline.com/sho...70#post3985770
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2012, 12:11 AM
Have you tried equipping it while in space? If yes, how about while on the ground?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2012, 02:33 AM
Quote:
Originally Posted by ZeroniusRex
Have you tried equipping it while in space? If yes, how about while on the ground?
Yep, equipping it while in space does indeed work.

Odd that I can't equip it while docked at ESD though, considering I don't seem to have a problem equipping anything else there.

Thanks for the help!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:09 AM.