Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 71 submitted ticket as requested
02-02-2012, 06:17 PM
Just bragged to bunch of folks at work and got them playing...now ALL of us cant get past invalid call error.
Numerous folks reporting and yes.....we have all updated out drivers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 72
02-02-2012, 06:31 PM
WEll hope they fixed it apperently a NEW PATCH is coming out in a few hours again hope it fixes it and does not break it down further fingers crossed
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 73
02-02-2012, 06:31 PM
come on devs we need something here!! Why does this have to happen on the ODYSSEY LAUNCH!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 74
02-02-2012, 06:33 PM
well its weird I can acces the game with my old laptop but not with my pc not sure what the problem is between 2 different computers with the same program, but hope that the New Patch that comes out in 5.5 hrs fixes it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 75
02-02-2012, 08:28 PM
Glad i'm not the only one having issues. Wish i hadn't wasted an hour uninstalling, reinstalling, trying to update drivers to try to fix it though.

I do hope this gets resolved soon, i've only been playing a week or so, but i've really gotten into the game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 76 sad
02-02-2012, 09:04 PM
was working fine till this morning's patch/....then NO PLAY for me. Now another patch, geez...guess I should give up trying to get back on here and play
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 77
02-02-2012, 09:42 PM
Quote:
Originally Posted by trickus9
Glad i'm not the only one having issues. Wish i hadn't wasted an hour uninstalling, reinstalling, trying to update drivers to try to fix it though.

I do hope this gets resolved soon, i've only been playing a week or so, but i've really gotten into the game.
Arrrrrrrrrrrrrrrrrgh just spent over 2 hrs uninstalling and installing patching and when finally almost done it crashed. Tried again and it patched but still same damn problem
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 78
02-02-2012, 09:48 PM
What I find funny is that, until today, STO was working a good deal better on my Netbook than CO.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 79
02-02-2012, 09:59 PM
Been having withdrawls all day. Come on new patch. Please work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 80
02-02-2012, 10:55 PM
readed some cople of new post in diferent post writed and as i sed they think whe all hawe some problems with our computers or ther is problem in our whay( atleast 1 person think so) but i HOPE the new patch today gona fix it,because me loved this game,u can do space battle,walk on alomost ewery planet thats great things that i like and i hope i can play it furhter+++ if sombody says that somthing is wrong with my pc i dont agree,the game was running smooth before the patch ewery day,ewery h i played,after patch its goting that 3d erro,so i reintaled game,downloaded latest drivers uninstaled 3d devise instaled back,nothing works, ohh maybe i need to reintal windows????
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.