Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 ENG/SCI console changes.......
02-02-2012, 04:39 AM
Was there a note for that change to come ?
Because that "change" RUINED my intended console plan !

And instead of leaving the "wrong" console in the "wrong" slot - like said in patch notes - it's removed !!!

That all is not nice from you, Cryptic/Perfect World !
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2012, 06:06 AM
Not that I'm happy about it, but at least I'm not the only one affected.

In case any of the Devs read this thread...

K'tiess has lost 2 consoles
Erayu has lost 2 consoles
Toral has lost 1 console

I've submitted a GM request, but if anyone from here can get this fixed faster I'd appriciate it. I really don't want to have to spend all the dilithium to remake all these consoles again. Thanks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2012, 06:25 AM
They're not merely "removed," they're sitting in the overflow bag in your inventory.

Still though, that's obviously not intended behavior. Nice job breaking it, Cryptic.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2012, 06:32 AM
I posted a comment about this too in the Discussion Thread...

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=251677

According to the Release notes for Feb. 2 2012 the Consoles should have stayed in the Eng. Slots... But once you beamed to Ship or did a Mission, they where Automatilcaly moved to the Overflow Bag in the Inventory Window.

Quote:
Systems:
Engineering Shield HP and Shield Regeneration consoles are now Science consoles.
  • If you have one of these slotted in an Engineering console slot, it will remain there, but if you move it, it will only go back into a Science Console.
  • Shield HP consoles now grant Skill directly.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2012, 06:47 AM
I did, indeed, find all my consoles in the overflow bag. Thank you for pointing that out, I've dismissed my GM request.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2012, 07:08 AM
How do you access your overflow bag?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-02-2012, 07:24 AM
Bring up your inventory, look in the bottom left corner.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-02-2012, 07:26 AM
Ah, awesome thank you :-)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-02-2012, 04:22 PM
Quote:
Originally Posted by PyrionCelendil View Post
They're not merely "removed," they're sitting in the overflow bag in your inventory.

Still though, that's obviously not intended behavior. Nice job breaking it, Cryptic.
yeah.. if I could even open my overflow bag on either of my toons..... it would be nice.....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:31 PM.