Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-08-2012, 03:50 PM
Quote:
Originally Posted by Methesar View Post
Is the bug report system ingame bugged as well? Do you get any of these reports from within the game at all?
Based on past experience, I would say that it's safe to assume that the bug reporting system verges on the non-functional.

Time after time the first time an often-reported bug comes to a Dev's attention is when it gets mentioned on the forums.

I hope they review the bug reporting system in the not-too-distant future. Something is clearly wrong.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-08-2012, 09:10 PM
Quote:
Originally Posted by T-Hawk
Based on past experience, I would say that it's safe to assume that the bug reporting system verges on the non-functional.

Time after time the first time an often-reported bug comes to a Dev's attention is when it gets mentioned on the forums.

I hope they review the bug reporting system in the not-too-distant future. Something is clearly wrong.
Wow, I mean I was afraid something was wrong with it but kinda though nah that would be almost too much of a surrealistic irony,.. can't be, right? Well I guess it really is possible,...

IF so basically a lot of folks including me have reported tons of bugs (reports which would been unseen by devs, lost in time and space of sorts) and essentially wasted our time and efforts to do so.

Always wondered as it seemed they only ever noticed bug reports on the forums, so far I though only the bug topic search was broken,... (it would never show anything,... maybe because there was nothing to show to begin with)

wow just wow,...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-09-2012, 01:20 AM
Sorry this is not quite the same, im not sure hope i dont hijack sorry.

But i run DX11 and have noticed the black textures on my Advanced escort yes!
I have also Noticed that some places the water (ESD fountain) looks Very Shader 2.0 or old school
(dx9 mode Shader 3.0 look nicer tho it shouldn't)

Also noticed that in space combat sometimes torps dont render at all in DX11 and energy weapons go all thin and funny

Does STO's DX11 use Shader 5.0??
and the advanced Glow/bloom
Or dx10 PxS4.0 or what?

Please note my system is
Phenom II 965 @ 4Ghz,
GTX560 Ti Hawk Twin Frorza III @ 1.1Ghz core / 2.2Ghz shader / 4.4ghz DDR5
8GB DDR3 1.6ghz

Game is run maxed out with 16XAA, 1920X1080 or 3200X1080(windowed) twin monitors

Obviously i have the power and DX11 capabilites.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15 the same
02-09-2012, 02:38 AM
there's also that black spots on my lovely galaxy class ship saucer section

http://s017.radikal.ru/i420/1202/86/f2e1f2a8f1f0.jpg



UGLY!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-09-2012, 10:50 AM
same for me but only with DX11 beta setting. With my gtx 570 and DX 9 setting I've only flickering and minor other graphics issue
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-17-2012, 08:09 AM
Black textures that have been in the game since DX11 support turned on are still there tas far as I can see. Also, I just got the Belfast Defiant interior, and there are several spots that have the black textures.

Notably, a lot in the trophy room, and in the mess hall.

Also in Engineering, the grapic displaying the Defiant deck cutout view is backwards. The words are backwards.

I can post screeshots from home tonight when I get them taken.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-17-2012, 09:25 AM
im havin same problems on missions and on my ships and im running the game in Dx9 on a 6850 black edition with latest driver (tryed in Dx11 beta and still no change)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-17-2012, 09:58 AM
Although some of the big ones seem to be fixed, there are plenty of others still needing attention. The middle of the Transport pad ont he Belfast interior and some spots on the floors just for starters. There are still missing tiles and such on DS9 but a lot less than there once was. Hopefully these will all be fixed soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
02-17-2012, 10:27 AM
I'm still seeing a lot of black patches on various objects. Ships, interiors (both the TOS interiors and the new Belfast interiors)... all over the place.

I'm switching back to DX9 b/c even though the DX11 settings gives me slightly better framerates and the textures that DO work are shinier, all the black patches are driving me nuts.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:33 PM.