Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Please Delete
02-01-2012, 05:06 PM
So I just downloaded this from steam, started the launcher, logged in, then when I hit Engage... nothing, window disappears and nothing happens. No error messages just game shutting down.

The above has been fixed, I just needed to update Internet Explorer to version 9
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
The game (startup) keeps on shutting down every time I hite 'engage'. I haven't been able to log on from this computer in several days. I've run several updates on my computer and I can't seem to solve it. There is no error code/message when it crashes --it just vanishes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2012, 04:00 PM
Me too. I just downloaded the game via STEAM this morning, then signed up for an account. I patched up, then the game stalls out when the button says ENGAGE and nothing happens.

Thoughts? Is this a STEAM issue etc etc?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2012, 10:15 PM
I don't know if it's just Steam, but I have the Steam version but have been playing for a few months. This afternoon there are huge problems with not just logging in but completing missions. Now I just cannot Log in at all.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:16 PM.