Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-02-2012, 10:21 PM
same here. was actually in game. went to switch toons and got stuck at 'connecting to account server'. I closed the client and relaunched it. Now unable to authenticate. Looks like their account server is down.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-02-2012, 10:21 PM
Just as I was starting to enjoy STO again. Welp...back to TOR
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-02-2012, 10:21 PM
Got dc'd in the middle of a Starbase 24 run., and now I am getting this nonsense.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-02-2012, 10:22 PM
I'm in the same boat, also when I look at my account it says I only have 0 days active
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-02-2012, 10:22 PM
Can't log in to. "Unable to athenticate"

According to my account Iíve subscribed for 0 days.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-02-2012, 10:22 PM
Quote:
Originally Posted by Shonto
When I look at my account it says I only have 0 days active
What has that got to do with the price of tea in China?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-02-2012, 10:23 PM
Quote:
Originally Posted by jaredshane View Post
Just as I was starting to enjoy STO again. Welp...back to TOR
I've tried to FORCE VERIFY...nuthin'
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-02-2012, 10:23 PM
Same problem here
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-02-2012, 10:23 PM
Quote:
Originally Posted by DaveyNY View Post
I've tried to FORCE VERIFY...nuthin'
It's dead, Jim.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
02-02-2012, 10:24 PM
well i hope they fix it soon
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.