Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 51
02-02-2012, 10:34 PM
Quote:
Originally Posted by Captain_Thiraas
I logged off 3-4 hours ago, when I started having issues loading instances (was getting logged out, and getting the option to log the last character in at a "safe location"). Now, I'm having the same log in problem everyone else is seeing.

I'd surmise that, between the update and the traffic, something unraveled at their end. Nothing for it but to hang tight and see what's what, I'm thinking.
I was having this very same issues and just got booted as i watched my BO's lag pull about 20 Borg hope im still alive would hate to have to fight through that whole ship again.



Edit i just patched in
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 52
02-02-2012, 10:56 PM
Quote:
Originally Posted by kosmic_98
I was having this very same issues and just got booted as i watched my BO's lag pull about 20 Borg hope im still alive would hate to have to fight through that whole ship again.



Edit i just patched in
Looks like I may be, as well. Will update.

Edit: Heh, back in... at a location that's not anywhere near the mission I dropped out of. Weird. :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 53
02-02-2012, 11:59 PM
working now.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:56 AM.