Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Starbase 157 bug
02-08-2012, 08:52 AM
seems when im on the last ground part to Starbase 157 i go to the door and click on it to disable the locking docks and it dosent bother to load i just fall thro the floor any advice on how to fix this cause if i keep fallin it will eather throw me back to the start or down to the engineering room of the star base
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-08-2012, 02:04 PM
I have the same Problem with "Bugbase 157"
Need help too
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-08-2012, 02:08 PM
I'm guessing they forgot about that part of the mission when the hooked up Tacoface's fancy new shuttlebay and now it's trying to move us to a place that doesn't exist anymore
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-08-2012, 02:52 PM
Same issue. Just need to get all the people in the game that have experience this issue to come here and post. Don't think the in-game bug report system is working.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-08-2012, 08:00 PM
Ditto, in game reporting seems useless atm. Would really like to get past this mission.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-08-2012, 08:10 PM
Sorry about the inconvenience. This should be fixed in the next patch.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:01 PM.