Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 So the consoles got changed...
02-10-2012, 12:15 AM
but the Quad cannons did not? Why cant I use multiple quad cannons on my ships?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-10-2012, 11:07 AM
Well for one, every time you would fire, your ship would stop.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-10-2012, 04:46 PM
Except its a flat -10 to engines, not -10 while firing, so I would just go slower the more I have equipped in general...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:21 PM.