Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Patch server overloaded ?
02-09-2012, 10:23 AM
My patch download sputters to a halt at around 9% downloaded is everybody else having the same issue ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-09-2012, 10:24 AM
mine stops at 6%

**edit

after some restarts it gets going,slow but it goes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-09-2012, 10:25 AM
Mine is just REALLY slow. It's up to 16% now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-09-2012, 10:25 AM
Ah not just me then
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-09-2012, 10:26 AM
Mine seems to have gone OK, wasn't really paying attention though, it was a little slow to start off with
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 So its not me :)
02-09-2012, 10:27 AM
mines crawling grrr 100mb line and cyptic slows it down grrrrrrrrrrr hurry up
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-09-2012, 10:31 AM
ye after some slow start it goes well

just be a lil patient at the bigining,keep in mind many people must be downloading this


see ya out there
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-09-2012, 10:33 AM
Quote:
Originally Posted by martinwall1981 View Post
mines crawling grrr 100mb line and cyptic slows it down grrrrrrrrrrr hurry up
Mine still refuses to go any further than 9% patch server bandwidth prolly being squeezed to death.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-09-2012, 10:45 AM
oMG after 1 week im FINALLY able to post my first reply ..it took them 1 week to put 1 click in the bbs priveliges to give me proper acess ..DD

Yeah patch server is slow as hell and i cant even login to the game now im done....TIME OUT

It seems the cash cow is not giving the milk for proper bandwith but for publisher manager ferraris..

edit:

it seems theres a bug in the launcher that is when u once activated proxy to see if speed improves..turn it off again and restart the OFF setting is not properly saved ..the game client still tried to connect via proxy and took various attempts to login . Then finally it disabled the proxy (got a message on screen for it) and bingo im in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-09-2012, 11:25 AM
9.2 percent for last 20 mins.sucks.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:49 AM.