Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 borg stf armor bug
02-17-2012, 09:31 AM
After getting armor from that omega force npc, i went to the tailor, but all that showed up on that toggle thing on the upper right was the omega force gear, even when i don't have any in inventory. Is this because it was the first set i tried on?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-17-2012, 10:31 AM
you unlock the costume options via an accolade and after that it doesnt really matter if your wearing the actual armor or not to display the visuals.

if you'r asking why you dont have all the visuals like the nppc's, those need the full mk XII set.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-17-2012, 01:13 PM
I was getting it from that npc outside the entryway, and he doesnt have those i take it?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:56 PM.