Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 problem with writing
02-20-2012, 06:31 PM
when i try to write something in chat i can see no letters but only ?????????...instead of letters ?????? are showing...why?pls help me...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-20-2012, 07:02 PM
i have this problem since the beginning of the game...can some1 help me?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-20-2012, 07:18 PM
is your keyboard configured peoperly? Do you have a non-ASCII or non-QWERTY keyboard? The game might not be recognizing it properly
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-20-2012, 10:02 PM
I can't help but wonder what the OP's default language is set to in the game or even out of the game while I'm thinking of it. Say for example you are in Ohio, so you speak English, and you install STO, etc. Launch, patch it and so on, then for whatever reason the default language is switched from English to say Japanese. The character set for Japanese isn't installed to the game so thus, you get question marks instead of what youtype. So I'd double check my settings in the Options IN-GAME. My gut is telling me that that's the issue, plus every time I've seen question marks when someone types something, it's ALWAYS because the default language isn't set correctly to the operating system.

Course then again, it could be anything... this is STO after all LOL
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:30 AM.