Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
03-01-2012, 11:40 PM
Quote:
Originally Posted by Peachy_Panic
Having same problem. I press "ENGAGE" and nothing happens. Opened GameClient file directly, login and time out. :l
I found out what my problem was. I launch my game through Steam so instead I tried running the launcher directly (Star Trek Online.exe not GameClient.exe) and it worked. Currently still doesn't work through Steam though. For the record, a week ago it worked just fine on Steam.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
03-02-2012, 01:53 AM
Quote:
Originally Posted by Peachy_Panic
I found out what my problem was. I launch my game through Steam so instead I tried running the launcher directly (Star Trek Online.exe not GameClient.exe) and it worked. Currently still doesn't work through Steam though. For the record, a week ago it worked just fine on Steam.
Mmm, I tried doing it that way but still nothing. Launcher logs in, patches, says ready. But after "engaging" launcher closes and the game does not start.

EDIT: Tried verifying the game content via steam too. It re-downloaded a chunk of data. Took about 30mins at 1MB/s. Then started the launcher again, it repatched 666MB. Hit engage and still nothing.

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
03-02-2012, 07:00 AM
NVM read closer.. ignore post.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
03-02-2012, 08:43 AM
Hallelujah! I got on to Holodeck today!
I was praying today's patch / maintenance would fix my problem.

Now I have to go to class, I just hope it works this afternoon when I get home and have time to play.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
03-02-2012, 09:54 PM
Yay! The latest patched seems to have fixed my issue too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
03-03-2012, 01:55 AM
My Star Trek Online Launcher dosent start at all
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
03-03-2012, 05:13 AM
I Repeat Cant Start Game Launcher Dosent Start And Going Directly To The Game Server Timed Out
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
03-03-2012, 05:24 AM
fix the damn problem or shut down server
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
03-07-2012, 01:47 AM
Well the stop responding problem is back. Had hoped when it was fixed it woulda stayed that way.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
03-07-2012, 02:50 AM
Mmm, problem is back for me too. Was working fine yesterday. Tried starting the game just now and no go. Launcher closes, no game launches
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:39 AM.