Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Inmersion
02-29-2012, 02:12 AM
I had an idea yesterday about the turbolift...

We could use it as loading screen.

Go in the turbolift and it close the doors... then load the next place while we are inside the turbolift...

Little details can make the experience better.

And thatīs all.... thx for reading... sorry for my english
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-29-2012, 02:22 AM
Once upon a time there was a turbolift loading screen though loading while in your actual ships turbolift would be cool. Not sure why they went away...

Found a thread with some pics from back then.
http://forums.startrekonline.com/sho...=141866&page=3

Turbolift:
http://i42.tinypic.com/dfg2na.jpg

Transporter:
http://i40.tinypic.com/zo6igy.jpg

Warp:
http://i42.tinypic.com/30xj293.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-29-2012, 02:26 AM
Becasue for some reason, cryptic insists on messing up the good things they are doing, and replacing them with silly solutions.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-29-2012, 02:48 AM
I see... hard to believe... thx, those screens is exactly what i was talkin about
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-29-2012, 03:05 AM
Quote:
Originally Posted by Skippy2k View Post
Once upon a time there was a turbolift loading screen though loading while in your actual ships turbolift would be cool. Not sure why they went away...

Found a thread with some pics from back then.
http://forums.startrekonline.com/sho...=141866&page=3

Turbolift:
http://i42.tinypic.com/dfg2na.jpg

Transporter:
http://i40.tinypic.com/zo6igy.jpg

Warp:
http://i42.tinypic.com/30xj293.jpg
Cryptic, Y U REMOVE THIS FEATURE?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-01-2012, 12:14 AM
I would guess they removed it in order to keep server load down. Then again, it should be easy to have those sequences lie pre-rendered on the player's hard drive, so the server would not necessarily be affected.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-01-2012, 12:17 AM
Actually, they did this in Mass Effect... and egads, I hated every second spend waiting on those stupid elevators.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-01-2012, 03:28 AM
Quote:
Originally Posted by SinistarOne
Actually, they did this in Mass Effect... and egads, I hated every second spend waiting on those stupid elevators.
The loading screen is waiting also... Donīt you hate it?

I can hardly see a stupid elevator...

"Please to the bridge"

Elevator : "what bridge... the one in the ship?"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-01-2012, 04:17 AM
i would be immersing hard if this came out. I always tell my crew i need to spend more time on the bridge and not playing with my dolls in the ready room.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-01-2012, 04:35 AM
Ill support only if there is good elevator music as well.
That being said would be nice to see a holodeck on the ship and maybe a stellar cartography room just to have somewhere else to go on the ship i mean seriously i have 20 plus decks and the turbolift keepsdumping me on engineering or crew level.....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:20 PM.