Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 I just want to play...
03-21-2012, 02:21 PM
OK. I am stumped. I cannot figure this problem out. Nor could i find any like problem from anyone else. It goes like this, I log in and start STO, then I choose my character and hit play, now I can see my toon and all the other toons around me doing their thing. Now it will let me move, unless I am in space, but it will not let any interactions, you know the 'f' key, nor will it show any of the ! thingies. Oh and it wont open doors.

Now if I am in space when i login it just sits there. If I throttle up I get the sound effects but it just sits there. Now If I leave it for a few hours it will load the grid but it still won't move.

Weird thing is if I start from the Tutorial it is fine until I logout again As a result I can't reuse ANY characters.

I have tried everything I could think of. Changed IPs turned the firewall off (both hardware and software) checked the ping time, emptied the temp files, cleaned the registry, reinstalled java and the game, changed the graphics. etc. NO CHANGE! I am out of ideas. Please help.

CPU Core 2 Quad 2.8 GHz
RAM 8 Gigs
GPU AMD 6760 (running 12.1, w/o AA)
HD Windows OCZ SSD 128 Gigs and data 500 Gig 7200rpm samsung
Internet D3 30MB down with 5MB up Cable
Monitor 1900 x 1080 @ 60hz (1080p) 40"LED LCD
OS Windows 7 SP1 (but it does the same in Win 8)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-21-2012, 03:19 PM
If you could please send us DxDiag and HijackThis logs, that will help us to diagnose the problem. It'll be helpful to us if you tell us some of your computer's information, and PLEASE include any screenshots of any bugs or errors that you get.

To create a dxdiag log, go to Start, click on Run (or Search if using Windows 7 or Vista), then type in dxdiag and press Enter on your keyboard.

Click on Save All Information, then attach the text file to this ticket (If on a 64bit system, look for and click on the Save 64bit Dxdiag button beside the Save All Information button).

To create the HijackThis log, go to http://www.download.com/Trend-Micro-...-10227353.html or http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis then download and install the program.

Click Do a system scan and save a log file, then attach the text file to your reply.

Please do not copy and then paste the text of these logs into your ticket to tech support.

We'll take look at these log files and give you feedback on your issue.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:28 AM.