Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I know this is just a game. But when I choose the Classic bridge for my Galaxy class, I don't want to see the Akira model on the screens. I also want to use my Belfast bridge for other smaller escorts. The 2D ship image on the bridge should reflect the ship that is currently used. As far as I know 3D graphis, this feature can be easily incorporated. I know this is just a visual, I know. But dammit...this is driving me crazy!!!!!!!!!!! I can't sleep, I keep on thinking that I am on the wrong bridge!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-18-2012, 03:25 PM
I agree. An adaptive schematic screen of the currently used ship class is really not to much to ask. But there does not seem to be much interest in correcting model errors... at all. Even the most obvious errors are neither commented nor corrected.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-19-2012, 01:29 PM
I think they did correct the error, in which a bridge officer was supposed to sit in a chair but was actually partly submerged in the floor.

Edit: Nope, the bug is still there (see attachement).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-25-2012, 01:59 PM
Another way to mitigate the problem is simply to remove the ship image from the bridge consoles. I love the Defiant schematics on the Belfast bridge. But no one would bother if the Intrepid class image was removed from the Intrepid bridge since it isn't the real Voyager Intrepid brige anyway.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-25-2012, 05:30 PM
Would be nice, STO needs to devote a season to quality of life improvements after 6.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 Shuttle
04-28-2012, 05:08 AM
Lately I also noticed, that shuttles only have one single bridge, e.g. the Delta flyer has the Runabout cockpit.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
04-28-2012, 12:39 PM
Jamjamz has like 10-12 ships he has to jam out for season 6 and poor Tumerboy is stuck in Fleet Base hell for the foreseeable future since he's on to the Klingon Fleet base starting this week. Unfortunately I think this all means that we're going to be **** outta luck for the near to mid future.

I agree that they need to do a major overhaul on the ship interiors, but there's so much they need to do with them and so many other things they need to get done first I don't think they'll ever really be a priority.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8 One more thing
04-29-2012, 06:52 AM
Another thing that never gets attention is the bridge viewscreen, which is just a cheap 2D jpeg or something. In the ready room or on the runabout, the outside is 3D (as it should be).
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:38 AM.