Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I got booted 3 times as I was trying to outfit my shuttle for the new vault event, got server not responding each time right before being Disconnected from the server. NOW when I try and log back in it says Account Server Connection could not be started.

Did this thing just crash AGAIN?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-19-2012, 08:14 PM
x4 now. I got back on, talked, and got DC'ed. this is a real treat...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-19-2012, 08:16 PM
x5 DC'ed. At least its letting me get back in
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-19-2012, 08:17 PM
The server crashed today. But i have been having this problem lately too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-19-2012, 08:17 PM
x6 now. It says press the support button for additional help.. everyone in my fleet is reporting the same problems
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
04-19-2012, 08:20 PM
Quote:
Originally Posted by zeusNCC1701
The server crashed today. But i have been having this problem lately too.
no I know I was in the forums talking during the downtime.. I mean just now I can't keep online for more than a few seconds before being booted... 7 times now I've been DC'ed since the server came back online 15 min ago. Well, at least cryptic got their money, I have a useless Delta flyer now. I should print a picture of the flyer and pin it next to my screen, so I can imagine what I would be flying if the new patch were stable.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
04-19-2012, 08:24 PM
9 times.

I'm not a complainer, nor am I someone who is overly critical, I'm just throwing this out there to see if anyone is having the same trouble as I

The game has been so stable lately, my hat really does go off to the devs.. I'm just nervous that I will miss the dang event.. I almost missed the 2 year anniversary because of the server crash in the middle of it.

Anyone else having trouble staying on?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
04-19-2012, 08:25 PM
Seems to be up now on my end.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
04-19-2012, 08:34 PM
no I can get on, I just keep getting server timeouts, and then Disconnected from server.. and now after the 14th time, I had what can only be described as a major graphics card fail.. it like went into safe mode and gave me ld 640x480 graphics.. I was still logged in and talking, but the last few times If i tried to touch the graphics settings I get DC'ed

anyone else have a GTX 560 slightly overclocked with an ASUS P6x58D-E MOBO?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
04-19-2012, 08:48 PM
I got a message "down for maintenance"...... just waiting it out now
The way I recon it, everybody complains when the site goes down on Sundays. No work on Sundays, mostly, so many players on Sunday. Move maintenance to a less traffic time, like Thursday night.

Very logical.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:12 AM.