Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Server go boom?
05-01-2012, 08:54 PM
I was in a time loop. I just couldn't get down a hall without a server lost connection and returning back to the beginning of the hallway. It was almost funny.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-01-2012, 09:01 PM
It's just a jump to the left...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-01-2012, 09:31 PM
After a few minutes it appeared to correct itself and I haven't had any issues since.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-01-2012, 09:34 PM
This happens to me sometimes as well.

I concluded it was probably lag on my end.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-01-2012, 09:41 PM
Quote:
Originally Posted by sumghai
This happens to me sometimes as well.

I concluded it was probably lag on my end.
First thing I did was look at my cable box. But I think it was at the server level; a lot of other players were making the same repetitive trip I was.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-02-2012, 12:43 AM
Quote:
Originally Posted by Commadore_Bob
First thing I did was look at my cable box. But I think it was at the server level; a lot of other players were making the same repetitive trip I was.
I got dumped also...

But it's waaaay past my bedtime... so it's a good thing.

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-02-2012, 03:55 AM
us over here in australia call it lag and get it a lot lol
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:55 AM.