Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 STF Mk XII Deflector Glitch?
05-03-2012, 07:56 AM
OK, found a workaround for this, so just asking...

I turned in a Mk XII requisition for a Positron Deflector Array Mk XII (purple) from the STF gear vendor at DS9. Tried to equip it on my active ship (I'm still on DS9), but I noticed there was no 'equip' option on the gear when I right clicked the icon. Tried to drag the item over to the proper slot on the ship, but got the following message from the system; "You do not meet the requirements for this item". Would not equip.

Beamed out to my ship and saw that there was still no 'equip' option when right clicking the gear's icon. But this time , the drag option worked and I was able to install the deflector.

This behavior has been duplicated a couple of times for this item. No similar problem for any other equipment that I own - that I can recall.

So is anyone else experiencing this? Should I bug report it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-03-2012, 08:08 AM
I'd bug report it. Some of us have been encountering a similar glitch when trying to equip bridge officer abilities to the hotbar. Changing maps proved to be a work around. First time I have heard of it with gear though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-03-2012, 10:55 AM
It is an old bug and happens with other gear and ranks as well.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:16 AM.