Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
1. PLEASE fix the tray.

2. Please fix the ESD/DS9 etc loading screen hangs.

3. Its NOT my connection to the server, latency is optimal. CHanging proxies have no effect.

4. I checked all the game files and no inconsistencies there either.

5. My PC is rock stable.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-03-2012, 11:48 AM
Ditto. My PC is made of actual rock so I'm sure that's not the issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-03-2012, 12:25 PM
Just tested it... Both DS9 and mine load just fine...

Maybe there's a common occurrence that doesn't necessarily define as a bug, but something Cryptic did not, or could not take into account when they build the map transfer system?

Things I can think of could affect load time. List the version you currently have of theese, and add whatever you also think could affect it, if I forgot something:
  • OS: This is the obvious choice... But also a large one, and hard to bugkill in...
  • Graphics card / series: If something has a odd way of applying shaders or translates polys in a specific way, this could also increase load time.
  • 3'd party programs: Certain programs have been known to interfer with others (for example Skype interfers with Apache).
  • Driver version: No explaination should be needed.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:52 AM.