Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I downloaded the game about 10 days ago through steam and have had another issue with no sound which I found a fix for and have been playing fine since until today when I got this crash after logging in and my character is at ESD. This shows repeated attempts and crashes.
I have searched forum after forum for this problem and have found nothing so I am posting here.
I would really like to avoid reinstalling the game as it is a lengthy process with my bandwith.
Crash data has been sent in, but I am wondering if anyone has a specific fix for this. I have already deleted the texture2.hogg file in my directory and redownloaded it through the loader, but the crash happened again.
I am running on an Acer Aspire 5745G laptop with intel core i3 2.3, 8 GB RAM, Nvidia 420M 1GB video card. Windows 7 Home Premium
I have also force verified my game files many times with the launcher and it still happens.

120507 17:17:14 2 InvalidType[1]: Error decompressing data. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex:
120507 17:17:14 3 InvalidType[1]: Read wrong number of bytes: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex: 13
120507 17:25:42 2 InvalidType[1]: Error decompressing data. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex:
120507 17:25:42 3 InvalidType[1]: Read wrong number of bytes: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex: 13
120507 17:28:21 2 InvalidType[1]: Error decompressing data. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex:
120507 17:28:21 3 InvalidType[1]: Read wrong number of bytes: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex: 13
120507 17:36:33 2 InvalidType[1]: Error decompressing data. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex:
120507 17:36:33 3 InvalidType[1]: Read wrong number of bytes: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex: 13
120507 20:51:05 2 InvalidType[1]: Error decompressing data. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex:
120507 20:51:05 3 InvalidType[1]: Read wrong number of bytes: texture_library/costumes/Avatars/AlienGen/Tellarite/C_Head_Tellarite_01_Nx.wtex: 13

Please help!



********EDIT********
I rebooted my computer and it started working again... Please find an answer anyway because I think I got lucky...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:44 AM.