Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
05-15-2012, 08:26 PM
Same error. Tried a tracert and a few pings...looks like there are some servers down or messed up. My tracert and my pings would average 52ms then jump to 3k or time out entirely. Everything else (Age of conan, Fallen Earth etc) connect fine.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
05-15-2012, 08:35 PM
yeah, there has to be a problem. I sent a link to this thread to support on my ticket so hopefully I will get to play in the next couple of days.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
05-15-2012, 08:59 PM
I know a couple people that can get on and play. For those who can't are getting the same message so there for its on criptics end not ours. i say shut all servers down for 10 mins after saying they are going to do it then turn them back on to reset fresh programming.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
05-15-2012, 09:16 PM
Quote:
Originally Posted by alfonzus
Same here. I get a patcher error saying "The patchclient got a message while it was in a state with no response function."

If I just load the game client executable (bypassing the launcher) then I get to the login screen, then when it tries to connect to the account server it just sits there for a minute then tells me it timed out.

I was online and playing when my game just froze up, so I alt-f4'd it to login again and try to unfreeze it, and that's when this started.
Looks like I'm a member of this club to. Looks like a new issue. I wonder how long this will last? Anyone know anything?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
05-15-2012, 09:51 PM
On the plus side all my Doff Missions will have finished by the time I can log back in ~ good chance to clean out the Doff rosters

Having searched the Forums it is suggested that updating the launcher exe may solve the problem ~ would require someone with a working login to post it to a spot where we can download it to try ~ anyone with a friend able to log able to set this up?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
This is NOT a new issue. It has been around for a long time. And the thing that people do to fix it for god knows how long is to get someone else who can actually play STO and hasn't had this error to post their Star Trek Online launcher .exe online for others to download. Now that's what we need someone to do and do it immediately. I wanted to play STO now. And you know what? This problems happens for Champions Online as well so it's Cryptic's problem they need to fix it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
05-15-2012, 10:59 PM
how would i go about doing this for u guys? is it possible to e-mail the exe. to one of u?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
05-15-2012, 11:04 PM
Quote:
Originally Posted by SpaceTank420
how would i go about doing this for u guys? is it possible to e-mail the exe. to one of u?
Yeah if you have the exe's for both Star Trek Online and Champions Online that would be great. I don't use these but you could put the exe's on one of them: Rapidshare or Mediafire or something where we could download them.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
05-15-2012, 11:07 PM
i only have the star trek one but i dnt use media fire or rapid share... im not super tech saavy but im not a total idiot, if this persists and ppl still need it some one can walk me through it,

id be willing to do this cuz i know how slow cryptic is........
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
05-15-2012, 11:11 PM
shouldnt ppl beable to un-install it delete it from thier cpu and re download it? that should get rid of the currupted file shouldnt it?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:30 PM.