Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 51
05-16-2012, 08:34 AM
I was hoping by now to get the Devs attention to this issue. I don't see a single dev post in this thread. I hope their working on a fix. I have the greatest Foundry mission of all time to complete.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 52
05-16-2012, 08:36 AM
Quote:
Originally Posted by treky1134 View Post
I was hoping by now to get the Devs attention to this issue. I don't see a single dev post in this thread. I hope their working on a fix. I have the greatest Foundry mission of all time to complete.
i know right im disabled and this is all i have to the outside world and now im stuck ive sent an email they said i would have an answer 3 to 4 bussiness days lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 53
05-16-2012, 09:01 AM
Quote:
Originally Posted by thomasthewolf View Post
i know right im disabled and this is all i have to the outside world and now im stuck ive sent an email they said i would have an answer 3 to 4 bussiness days lol
your kidding gees that is slack if this isnt fixed within 6 hours i say to hell with it i got better things to do im seeing less and less reasons everyday for coming back and playing this game i was going to go gold but if they have bugs like this still in game it would be a waste of time and money
good day to you sirs
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 54
05-16-2012, 11:17 AM
A dev post would be nice.

Look at my sig guys, it shouldn't be to hard to figure out how much time (and money) I spend on this game! This is obviously a Cryptic-side error, at the very least let us know you are on top of things.

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 55
05-16-2012, 11:54 AM
this was the first answer I got from support:

Quote:
Hello Player,

I apologize for the inconvenience you are experiencing. There are many others experiencing the same problem.

Have you checked on the Forums and website for posts and updates to see if the game is down for server maintenance?

It might be. If so, just wait a little while and try later. Review the Forums and website, and restart your PC.
and the second:

Quote:
Hello.

Your issue may be related to recent updates with the game.

Please try the following:

To Force Verify you just need to select ""Force Verify"" from the Options menu on the game launcher window. You will need to be logged into the launcher to access this option. Once the game has completed verifying and re-patching the missing game files you should be able to log back in.

If that does not work, please attempt the following:

Here's some information that can help you.

Please first restart your computer and network hardware and try again before trying anything else.

You may have to be on a Windows Admin account, or have Run as Admin access to be able to download, install, update, and run the game. If on Windows Vista or 7, you may have to change the level of your UAC settings or turn them off temporarily.

After you get the game updated and get in game, you can uninstall Pando Media Booster or shut it down (PMB.exe in Windows Task Manager) if you start getting unusual lag spikes, system resource problems, bandwidth issues, or other network issues. Info about pando issues: https://support.perfectworld.com/app...tail/a_id/4042

You may need to update or install the latest Microsoft Visual C++ Redistributable. You may need to update your version of Windows, also may need to update to the latest version of DirectX and Internet Explorer 8 or 9 with Javascript enabled. You may also need to check or change your network settings. In addition, you should check that your CPU, mainboard, and CPU drivers are updated if applicable.

You can try adding the game folder/files to your exceptions list in your antivirus and firewall software. Please see the help menu or support website for the software that you use if you aren't sure how to do it.

At your own risk, you may have to disable your antivirus, firewall, and other security software temporarily while you download, install, update, login to, and play the game. Sometimes the security software will block it or throttle it, no matter what you try or even if you try to add exceptions for the game files in your security software.

You may also have to disable, shut down, uninstall, or disable any: torrent, keyboard/mouse, web browser toolbars, video/screen capture, gamepad/input device, multimedia, Instant Messaging, voice over IP, web browser games, other games software applications before downloading, installing, updating, logging into, and playing the game. Basically shut down all non-essential programs.

- You can try using the Task Manager built into Windows to review what processes and services are running on your computer that might be causing problems or using too many resources. Ctrl+ALT+Del and then select Task Manager, then select the Processes Tab.

Or you can use Process Explorer, which you can download from Microsoft:
http://technet.microsoft.com/en-us/s...rnals/bb896653
You may need a program like Winzip or WinRAR to extract the file. Put the executable file (ends in .exe) in a folder location where you can find it easily, like your Desktop or Documents. Then just start it up.

Please note that the information that it shows is of a technical nature, and shutting down (or kill process) processes that you don't really know what it does can mess up or crash your system.

This tool is best for seeing what is running, and you can research the processes that you see online in a search engine to see what can or can't be shut down. You can also find out what could be responsible for any software conflicts, or if something is using too many resources on your system.

If you are unsure of what to do with this tool, see Microsoft's support for this tool, and/or have a PC Tech professional help you.

If you need further help, when you contact us by a support ticket, please answer the following questions:

What exactly did you try in the information presented to you?

What changes to your software did you make?

What errors did you get?

Thank You.
sounds a lot like 'fix it yourself' to me.

Then I got this:

Quote:
Hello,

You may just want to keep updated on the forums about the issues, and wait for a fix by the Cryptic Devs.

Do you have a firewall activated that may be blocking the game?
We do need to see if you have gone through the entire list and have tried all of the options. It will help us narrow down the issue. The issue may or may not be with our servers, since there are players that can still get into the game.

If you could please send us DxDiag and HijackThis logs, that will help us to diagnose the problem. It'll be helpful to us if you tell us some of your computer's information, and PLEASE include any screenshots of any bugs or errors that you get.

To create a dxdiag log, go to Start, click on Run (or Search if using Windows 7 or Vista), then type in dxdiag and press Enter on your keyboard.

Click on Save All Information, then attach the text file to this ticket (If on a 64bit system, look for and click on the Save 64bit Dxdiag button beside the Save All Information button).

To create the HijackThis log, go to http://www.download.com/Trend-Micro-...-10227353.html or http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis then download and install the program.

Click Do a system scan and save a log file, then attach the text file to your reply.

Please do not copy and then paste the text of these logs into your reply.

We'll take look at these log files and give you feedback on your issue.

Thank You.
along with:

Quote:
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 168 hours.
needless to say, I am getting more then a little ****ed off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 56
05-16-2012, 12:21 PM
Why don't Cryptic just post a latest working copy of "Star Trek Online.exe"?

Apparently, this launcher autoupdate is broken. period.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 57
05-16-2012, 12:39 PM
Quote:
Originally Posted by flybye3o6
your kidding gees that is slack if this isnt fixed within 6 hours i say to hell with it i got better things to do im seeing less and less reasons everyday for coming back and playing this game i was going to go gold but if they have bugs like this still in game it would be a waste of time and money
good day to you sirs
thats what im saying every since the ftp crap man just been riddled with problems i use to pay im glad i dont still it would be a total waist i guess im going back to the 360 lol ****ers and i really like the game when it works and i tried it still not going
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 58
05-16-2012, 12:50 PM
Well if this doesnt get resolved before i get from work tonight, i am going to go back to WoW, LOTR, or LoL.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 59
05-16-2012, 12:51 PM
Quote:
Originally Posted by ericandrewross
this was the first answer I got from support:



and the second:



sounds a lot like 'fix it yourself' to me.

Then I got this:



along with:



needless to say, I am getting more then a little ****ed off.
wtf man really i just dont dee it being firewall or anti virus when i was playing just yesterday lol and we ar all getting the same errors and even when you sjkip the auto launcher the server still times out on you taking you back to log in screen but how can it be your system when everything else works my net is fine i can play every game i have cept this one and its not just you and me almost my intire fleet is offline and that is not normal plus being all over the world it sounds like they did something to the account server and its picking and choosing who gets on next how do you force verify or anything if the freakin launcher wont even open dumb asses i mean come on we r not stupid yes we have restarted and yes some of us have even reinstalled to no effect i saw one guy got the launcher exe from a friend online which fixed the launcher but still could not get on the game would not let him into the account so i mean **** they are going to lose alot of people not that people are not already mad about every time they fix something 10 more thing go wrong hire some better ****ing help and this automated bull re[plys i mean come on
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 60
05-16-2012, 12:55 PM
Quote:
Originally Posted by pr0metheu5 View Post
Well if this doesnt get resolved before i get from work tonight, i am going to go back to WoW, LOTR, or LoL.
geeze i dont play wow but im starting to think about i mean **** ive been on here everyday when they r not shut down since atleast feb and it getting ridiculas i have one of my fleet metes sending me thier copys of folders and so on but i seriously doubt that s going to do either since if you bypass the launcher and log in the account server still times out and then they tell you to check your internet connecting while your talking to them hello can we have a brain please
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.