Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
This is a solution for the patchlient error,this Star Trek Online.exe was uploaded by BDS.But he's using rapidshare.Now I'm reupload it in mediafire incase there's some people who can't download the rapidshare version file.

http://forums.startrekonline.com/sho...&postcount=130

It's in a rar (launcher version 2012.11.1914,rar filesize 2.66 mb,real file size 8.47 mb). Just copy and paste the file to the Stra trek online folder (or just use find target/open file location in the shortcut properties)

http://www.mediafire.com/?au9ssbhu7j222fa

Enjoy and thanks BDS for the upload.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Thks alot.
05-17-2012, 12:19 AM
Quote:
Originally Posted by fallendevil86
This is a solution for the patchlient error,this Star Trek Online.exe was uploaded by BDS.But he's using rapidshare.Now I'm reupload it in mediafire incase there's some people who can't download the rapidshare version file.

http://forums.startrekonline.com/sho...&postcount=130

It's in a rar (launcher version 2012.11.1914,rar filesize 2.66 mb,real file size 8.47 mb). Just copy and paste the file to the Stra trek online folder (or just use find target/open file location in the shortcut properties)

http://www.mediafire.com/?au9ssbhu7j222fa

Enjoy and thanks BDS for the upload.
Finally i can launch my launcher..thks alot bud
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-17-2012, 12:57 AM
Quote:
Originally Posted by steelletto
Finally i can launch my launcher..thks alot bud
No problem...It's my pleasure.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-17-2012, 10:16 AM
Quote:
Originally Posted by fallendevil86
No problem...It's my pleasure.
where must we put the file exactly?
many thanks for this
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-17-2012, 10:24 AM
vulcans dont show emotion but i dont give a hoot thanks for this BDS and fallendevil86 pls ingore the other comment
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-17-2012, 12:55 PM
Quote:
Originally Posted by fallendevil86
This is a solution for the patchlient error,this Star Trek Online.exe was uploaded by BDS.But he's using rapidshare.Now I'm reupload it in mediafire incase there's some people who can't download the rapidshare version file.

http://forums.startrekonline.com/sho...&postcount=130

It's in a rar (launcher version 2012.11.1914,rar filesize 2.66 mb,real file size 8.47 mb). Just copy and paste the file to the Stra trek online folder (or just use find target/open file location in the shortcut properties)

http://www.mediafire.com/?au9ssbhu7j222fa

Enjoy and thanks BDS for the upload.
Day late and a dollar short... I just uploaded the file to mediafire too. But I see it has already been done. Sorry for the delay, that thing called work just gets in the way. If I could only win the lottery and then I would be in game 24/7. Ok, maybe not.

But, if you want to download the uncompressed version, here is my link in mediafire:

http://www.mediafire.com/?eir8m6n5272xztc
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7 thank you
05-17-2012, 05:32 PM
Quote:
Originally Posted by fallendevil86
This is a solution for the patchlient error,this Star Trek Online.exe was uploaded by BDS.But he's using rapidshare.Now I'm reupload it in mediafire incase there's some people who can't download the rapidshare version file.

http://forums.startrekonline.com/sho...&postcount=130

It's in a rar (launcher version 2012.11.1914,rar filesize 2.66 mb,real file size 8.47 mb). Just copy and paste the file to the Stra trek online folder (or just use find target/open file location in the shortcut properties)

http://www.mediafire.com/?au9ssbhu7j222fa

Enjoy and thanks BDS for the upload.
thank you so much
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-20-2012, 11:54 PM
How exactly are we supposed to get this to work? I tried putting the .exe in pretty much any folder I could find related to the game and it still ran the launcher and still failed.

I'd really like for this to work because I just spent literally fourteen hours trying to download this game and I haven't even been able to start yet because my download speed is that slow.

If anyone could help me out with this, that would be great.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
05-22-2012, 06:19 AM
The file goes right under the Cryptic Studios directory, and should replace the existing one. In my case, it is located at: C:\Users\Public\Games\Cryptic Studios.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10 This is a Title
05-25-2012, 01:23 PM
Still not working with the .exe in the STO folder. Is this the first time this has happened for STO?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:32 PM.