Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hello, all day I have been recieveing this error shown in this picture

http://img832.imageshack.us/img832/2...ctionerror.jpg

I've tried both Normal Login and Safe Login modes with the same failed results, which is servers not responding and being sent back to login screen. If anyone knows a fix, please share.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
# 2
06-24-2012, 12:14 PM
I'm getting the same thing. There's no guarantee that you'll remain in the game. The server might time out. I already filed two tickets and have not gotten a message yet. It might those patches they sent. Maybe unstalling, cleaning your system, and re-downloading might do the trick. Everything was doing well for me before they upgraded their system.
:frown::frown::frown:
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 160
# 3
06-24-2012, 01:03 PM
Same problem here. Been happening since Thursday/Friday. I keep getting disconnected.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
# 4 error solved for now
06-26-2012, 11:05 PM
:smile:

I don't want to jump the gun on this but the "character transfer error" on mine has been solved. Who knows what else is coming.

There's a gremlin somewhere. I was contemplating uninstalling, cleanup, and re-install but thought otherwise as suggested. I didn't do it. I just waited. And sure enough some patch came. This morning I logged in and played it for a couple of hours. No errors. Smooth. At the end of the day I played it again. Still no errors. I guess someone was listening at PW. I hope its fix until the next error. Hope you guys have the same luck

later.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.