Go Back   Star Trek Online > Feedback > PvP Gameplay
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
05-29-2012, 04:31 PM
Ouch. Man I need to watch were I leave these things... I'm sorry....

Oh hi there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
05-30-2012, 04:13 AM
Post removed.

Sorry, I wanted to join in. But thanks for the heads up on this free voice chat doohicky.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
05-30-2012, 01:53 PM
Mav, you have earned my respect for what you did there. I thank you. I love the community as much as you do, so I appreciate it. You know what it is.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
05-30-2012, 08:30 PM
Done with pleasure, sir.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
06-02-2012, 06:56 PM
Ow damnit I tripped on this again..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
06-05-2012, 08:20 PM
Son of a gun

No more drinkin!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
06-05-2012, 10:02 PM
Quote:
Originally Posted by Mavairo
Son of a gun

No more drinkin!
go mav go!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
06-06-2012, 06:40 AM
I bet my sobriety on the forums only lasts as long as it takes for me to encounter someone or something incredibly stupid either in game or real life
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
06-07-2012, 10:27 AM
Couple of questions that the website doesn't seem to cover...

What are the system requirements for the client and server, respectively? You'd think they'd be listed where potential users can easily find it.

What do you need to do in order to allow connections through a Firewall or NAT if you're running a server?

If users are installing their own servers, what's "Cloud-based" about this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
06-07-2012, 03:29 PM
There's no server hosting on your part, they carry the servers (like Vent and Team Speak)

The requirements for the program are probably lower than that of whatever browser you are presently using, I'll fire it up in a sec and tell you how much it raises my memory usage.

You create the spot in their servers. I leave my firewall on specific Permission based. (It is annoying to have to have it ask permission every single time.. I'll fix that to auto do it later) so even a fairly aggressive firewall and nat settings, you will still be able to make your own channels, and join others.

It's taking up a very small footprint right now. I'd say it's taking up less than 50 megs of ram. my processor isn't shifting any bit right now.

If you can play sto, you can easily run RC

The whole thing other than your client is cloud based, hope that helps
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:10 PM.