Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 590
# 121
06-21-2012, 08:32 PM
Quote:
Originally Posted by captainowen1
@superherofan ( cuz it won't LET ME QUOTE!)
Same here. Can't quote unless I copy and paste what I want to quote and actually type out the BB code Quote tags. Actually, I have to copy and paste twice. 1) for the user name... go back and, 2) copy the text I want to quote! Seriously inconvenient for what used to be such a simple task!

This is exactly what I had to do above to quote you captainowen1
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
# 122 hello...
06-21-2012, 08:33 PM
a language of positron...
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,893
# 123
06-21-2012, 08:45 PM
I like the new forums and everyone is putting their avatars in their sigs so I can tell who everyone is again.

I say we give them a chance.
"Zero, Zero, Zero...Destruct, Zero"
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 278
# 124
06-21-2012, 09:11 PM
Quote:
Originally Posted by thlaylierah View Post
I like the new forums and everyone is putting their avatars in their sigs so I can tell who everyone is again.

I say we give them a chance.
not like we have a choice.....
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,483
# 125
06-21-2012, 09:29 PM
Quote:
Originally Posted by reginamala78;4328591[B
]I can't figure out how to turn off signatures and avatars now like I had set up before.[/b] I found the place where I could add one for myself (if I wanted one), but where do I turn them off altogether? How do I do that?
Click this link http://sto-forum.perfectworld.com/pr...do=editoptions

Uncheck them in the display thread options.

For some reason these settings are not readily accessible form the User CP menu.
nynik | Join Date: Dec 2009
<Dev> Oaks@dstahl: *checks for CBS listening devices in the office*
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 744
# 126
06-21-2012, 09:34 PM
Quote:
Originally Posted by nynik View Post
For some reason these settings are not readily accessible form the User CP menu.
And they should be, which is a problem.




Quotes are so weird and messed up. If I've quoted a post earlier, or if I have multiple tabs with STO Forum threads open, sometimes it quotes those threads or posts instead of the one I actually click on, and sometimes nothing at all. I generally get an error message that says something like:
Quote:
You have selected 1 post that is not part of this thread. Quote this post as well, or deselect this post.
.
I have to deselect however many threads I didn't actually select to quote, go back to the thread / post I want to quote, and then requote.



Quote:
Originally Posted by rehpic View Post
Just testing to see if my signature shows up this time...
Come on now, even the devs are having issues. When your own staff has problems using the forums, there's a problem...
Join Date: July 29 2008
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 278
# 127
06-21-2012, 09:42 PM
yea now the dev in question will get a phone call telling him not to make honest posts like that anymore.....
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 23
# 128
06-22-2012, 02:13 AM
I for one welcome our new Chinese Overlords.
PWE Web Team is bound for Gre'Thor.....
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 43
# 129
06-22-2012, 02:22 AM
The Twitter interface to the DEV tracker (STO Dev Tracker ‏ @sto_devtrack) doesn't work anymore, too.


Join date: Jan 2010 - Original Forum Name: Rules.Of.Acquisition
Location: Ferenginar
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,257
# 130
06-22-2012, 02:29 AM
Quote:
Originally Posted by greedo42 View Post
I for one welcome our new Chinese Overlords.
Remember, Chinese Web Devs aren't Japanese Samurai.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:26 PM.