Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
I have just linked my Cryptic account with my PWE account and now can not log into Star Trek online. The game launcher won't take my Cryptic account log in, it tells me to use my PWE account. When I use my PWE account, which works for the websites and all other PWE games just fine, it tells me it is an invalid user name / password. So now that I have linked my accounts, I can no longer play Star Trek online.
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 2
02-22-2013, 11:18 AM
I have the same exact problem.
I merged the accounts, I can log in just fine on http://www.perfectworld.com/

But can't login with the launcher or here:
https://secure.crypticstudios.com/startrek/login

Both my username and password for my PWE and STO accounts were different.

SOLUTION:
I had to use my EMAIL as username and STO password. How stupid.....

Last edited by damnusernamebs; 02-22-2013 at 11:21 AM. Reason: solved it
Ensign
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
# 3
04-07-2013, 11:10 PM
Unreal... Worst process I've ever seen. I quit long ago, figured I'd give it another shot and I ran into the last 3 hours of nonstop problems linking accounts and finally logging in. While I liked Cryptic.. this is a Perfect World in name only..

Not off to a great start.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:04 AM.