Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
A few days ago I noticed that my character's ship, a Vor'cha battlecruiser took on a rather odd appearance. In places on the hull where there would normally be a color variant that could be customized there is now a strange white hex pattern. This started right after my character completed the Romulan missions. (not that I think that was the cause!)

I've noticed this same pattern on some other player's ships as well. I checked my graphics settings as well as the operational performance of both graphics cards and everything checks out. This is the only thing that appears to be affected. In the customization screen the ship looks normal, but in space it has the strange textures. I can provide a screenshot if that is permissible, but I was wondering if anybody has had this problem or is it a "feature" of the game?

I'm rather new to the game, but any advice would be helpful.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 206
# 2
07-09-2012, 11:14 AM
Quote:
Originally Posted by vrsterling View Post
A few days ago I noticed that my character's ship, a Vor'cha battlecruiser took on a rather odd appearance. In places on the hull where there would normally be a color variant that could be customized there is now a strange white hex pattern. This started right after my character completed the Romulan missions. (not that I think that was the cause!)

I've noticed this same pattern on some other player's ships as well. I checked my graphics settings as well as the operational performance of both graphics cards and everything checks out. This is the only thing that appears to be affected. In the customization screen the ship looks normal, but in space it has the strange textures. I can provide a screenshot if that is permissible, but I was wondering if anybody has had this problem or is it a "feature" of the game?

I'm rather new to the game, but any advice would be helpful.
Did you by any chance receive and equip the experimental Reman shields?
Username: PodSix
Join Date: 11/09/2009
Fleet: None
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
# 3
07-09-2012, 12:42 PM
D'OH!!! Ok, I'm a n00b! Didn't even think the shields were causing it. Thanks for the info.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:44 PM.